Specialist inom IT-infrastruktur - Octapharma

Specialist inom IT-infrastruktur - Octapharma

Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med närmare 70 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret. Octapharma IT är en global decentraliserad organisation fördelad på Corporate IT och 2 IT-Center, samt ett antal mindre IT-avdelningar runt omkring i världen. IT Stockholm består av 15 medarbetare fördelade på Service Desk, Infrastructure Operations & Delivery, Business Applications, Quality Management-IT samt Technology Solutions (Corp IT). Förutom utveckling och underhåll av IT-system samt daglig support till företagets användare i Stockholm stöttar vi även ett antal mindre försäljningskontor runtom i världen. Läs mer på www.octapharma.se

Är du kunnig inom IT-infrastruktur och vill arbeta brett och verksamhetsnära i en växande organisation? Då ska du ta chansen nu, välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

Rollen som specialist inom IT-infrastruktur är bred och varierande, och du kommer att involveras i en rad olika projekt och arbetsuppgifter. Du kommer att samverka med olika avdelningar inom bolaget och arbeta både i team och självständigt.
Teamet består av 3 personer där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att arbeta med utveckling och underhåll av servrar, nätverk, back-up, databaser och datalagring. En stor del av Octapharmas infrastruktur är belägen på fabriken i Stockholm, men även en liten del ute på våra försäljningskontor och hos tredje part. De flesta servrar är virtuella men det finns även ett antal fysiska. I arbetet ingår att dokumentera och testa av utrustning enligt krav från läkemedelsverken runt omkring i världen.

Du kommer bland annat att:
  • Arbeta i olika projekt inom organisationen och bidra med kunskaper kring IT-infrastruktur
  • Hantera ärenden och incidenter i samarbete med IT resurser lokalt och centralt
  • Supportera, övervaka, underhålla och livscykelhantering av IT-infrastruktur
  • Dokumentera och kvalificera infrastrukturkomponenter- och applikationer
  • Övervaka, installera och supportera licenser för infrastrukturkomponenter
  • Följa, utveckla och uppdatera de instruktioner som teamet ansvarar för
  • Identifiera förbättringsområden och driva förbättringsprojekt
Vem är du?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av drift och underhåll av IT-infrastruktur, gärna från ett datacenter. Vi ser gärna att du har en examen inom data- och systemvetenskap, men annan teoretisk bakgrund är också intressant. Du har kunskap inom flera av följande områden: Windows server, VMware, SQL, Oracle, Dell EMC Avamar, NetApp och Cisco nätverk/server.

Du har grundläggande kunskap med att arbeta med kvalificering av IT-utrustning och har kanske kunskaper inom service management (ITIL) och projektledning (XLPM).
Vi ser det som meriterande om du har certifieringar inom Windows server, Cisco eller databaser.

Support sker både på svenska och engelska vilket ställer krav på att du har mycket goda kunskaper i båda språken i tal och skrift.

Som person är du en strukturerad och serviceinriktad lagspelare som tycker om att arbeta i grupp men även självständigt. Du trivs med förändring och att kunna påverka och utveckla.

Octapharma erbjuder
Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat/massör på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad god och mättande mat i vår fantastiska lunchrestaurang.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se. Urval sker löpande under processens gång. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Susanna Aronson, 070-841 92 10.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av 360 Rekrytering
Sista ansökningsdag 27 jan (10 dagar kvar)