Processoperatör sökes till Octapharma på Kungsholmen

Processoperatör sökes till Octapharma på Kungsholmen

Jobbeskrivning

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Drivs du att vara en viktig del i produktionen av våra läkemedel som räddar liv? Att arbeta som processoperatör på Octapharma innebär just det. Nu söker vi processoperatörer och erbjuder dig en spännande roll där du tillsammans med kompetenta kollegor är en viktig del av Stockholms största produktionsanläggning.

Om tjänsten

Som processoperatör kommer du tillhöra Finfraktioneringen inom Produktionen på Octapharma och är en viktig del inom vår tillverkning. Vår del i verksamheten består i att rena olika intermediat som sedan levereras till Pharmaceutisk Produktion för vidare hantering. Sektionen består idag av 65 personer.

I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis:
  • självständigt arbete i tillverkningsprocesser som centrifugeringar, filtreringar och gelkromatografi.
  • arbeta med bufferttillverkning, saltuppvägning, tillsatser och provtagningar.
  • rengöring och sanering av utrustning, varor och lokaler.
  • utföra in-processkontroller samt kalibrering och kontroll av mätutrustning.
I arbetet förväntas du följa tydliga instruktioner och metoder för tillverkning samt följa och dokumentera utförda arbetsmoment enligt GMP (Good Manufacturing Practice). Vid eventuella avvikelser även att rapportera till arbetsledning.

Nu söker vi 1 processoperatör, tillsvidareanställning, med önskat tillträde så snart som möjligt. Tjänsten innebär skiftarbete dagtid med schemalagda helger.

Mer om oss

Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar. Vi har förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som bland annat fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad vällagad mat i vår fantastiska lunchrestaurang.

Ansökan
Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan! Denna rekrytering sker med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 20 december 2019.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Peter Bernström på telefonnummer 08-566 430 02.

Har du frågor om våra kollektivavtal, facklig verksamhet etc. kan du kontakta representanter för Unionen, Zahra Kafash-Hoshyar, 08-566 433 13 och för Akademikerföreningen, Ann-Charlotte Hinz, 08-566 431 35.

Har vi väckt ditt intresse? Välkommen att lära mer om Octapharma här.

Om Octapharma

Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret.

Vår vision lyder: "Vår passion driver oss att tillhandahålla nya lösningar som förbättrar människors hälsa och liv". Ett komplement till vår vision är våra fem kärnvärderingar, vilka är de principer och övertygelser som styr vårt beteende, våra beslut och hur vi utför vårt arbete. Våra kärnvärderingar är: ägarskap, integritet, ledarskap, hållbarhet och entreprenörskap.

Vi strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Det betyder också att vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med?

Sökord: Octapharma : Bioteknik : Läkemedel* : BioTech : Bioteknik : Plasma : Tillväxtföretag : Produktion:

Profilbeskrivning

Om dig

Är du intresserad av läkemedelstillverkning? Du har kanske erfarenhet från liknande eller så lockas du av möjligheten att utvecklas till processoperatör hos oss.

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Att vara noggrann med gott ordningssinne är önskvärt och viktigt i vår verksamhet. Är du stresstålig och med förmåga att arbeta systematiskt och analytiskt även i pressade situationer? Vi värderar även god samarbetsförmåga högt, för att vara med och skapa trivsel som i samverkan med kollegor.

Språkkrav är svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Octapharma
Sista ansökningsdag 1 feb 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 50 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret.

Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Det betyder också att vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med?