Learning & Development Specialist

Learning & Development Specialist

Som Learning & Development Specialist ingår du i Octapharma HR-avdelning på 12 personer. Du kommer arbeta nära HR-teamet och framförallt samarbeta med befintlig L&D-specialist vars fokus är Performance & Talent Management.

Du blir en nyckelperson för kompetensutveckling utifrån både ett strategiskt och operativt perspektiv och skapar förutsättningar för våra medarbetare att utvecklas.

2019 påbörjade Octapharma implementeringen av ett LMS (Learning Management system), vilket kommer att bli den självklara samlingsplatsen och knutpunkten för utbildning och kompetensutveckling inom organisationen.

Som Learning & Development Specialist kommer du att;
  • Utveckla en långsiktig strategi för kompetensutveckling
  • Projektleda och identifiera utbildningsbehov samt samordna utbildningsinsatser
  • Planera, prioritera, implementera och följa upp utbildningar
  • Upphandla avtal med olika utbildningsleverantörer
  • Driva digitalisering och centralisering av utbildningar samt att skapa riktlinjer och processer för, och hålla ihop administrationen kring utbildningarna.
  • Ta ansvar för vårt LMS och förväntas kunna utbilda i systemet
  • Ta fram en variation av utbildningar, inklusive chefsutbildning
  • Producera webutbildningar
  • Arbeta med en mindre del generellt HR-arbete som alla HR-specialister delar på (personalärenden, chefsstöd av olika slag).
Din bakgrund

Vi söker dig som är nyfiken, digital och proaktiv och som har drivit en transformationsresa lik den som Octapharma nu står inför. Det är en fördel att ha en bred erfarenhet inom HR trots att huvudfokus är L&D och specifikt Learning. Du har mycket goda projektledarerfarenheter, har förmåga att leda, påverka och vara partner i organisationen.

Du är van att arbeta i LMS, att självständigt driva ditt arbete framåt och att leverera mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen tror vi att du har förmågan att omvandla övergripande strategi till konkreta handlingar och att du i en miljö med många viljor lyckas parera mellan att vara både lyhörd och samtidigt kunna prioritera. Vi tror att du är en problemlösare som kan hantera många kontaktytor och som bygger goda relationer såväl internt som externt.

God digital kompetens liksom flerårig erfarenhet av att arbeta med utvecklings- och utbildningsfrågor inom en större organisation ser vi som ett krav för att lyckas i denna roll. Du har akademisk examen inom personal eller motsvarande.

Erbjudande

Här får du chansen att göra avtryck och du får möjlighet att bidra och påverka till Octapharmas fortsatta utveckling.

Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt engagemang och ansvarstagande och kompetenta kollegor. Självklart har vi förmåner som egen lunchrestaurang, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten ansökningslänken på Wise Professionals hemsida. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se eller Paul Sredojevic på Paul.Sredojevic@wise.se.

Vi kommer att intervjua kandidater under veckorna 2-3. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GRPR.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (8 dagar kvar)