Laboratorieingenjör till sektionen PCR Analys

Laboratorieingenjör till sektionen PCR Analys

Job description:

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Virusanalysarbete med PCR-teknik av blodplasma/serum
  • Självständigt planera analysarbetet
  • Bedömning av analysresultat samt inrapportering av resultat
  • Granska och godkänna analysresultat
  • Ansvara för att genomloppstider hålls
  • Instrument-, metod- och instruktionsansvar
  • Ansvara för att GMP-krav och interna kvalitetskrav är uppfyllda
PCR Analys består av elva personer. Sektionen ingår i Plasma Quality som är en avdelning inom kvalitetsorganisationen.

Profile description:

Den ideala kandidaten
Vi söker en medarbetare som har relevant högskole-/universitetsutbildning med molekylärbiologisk inriktning. Erfarenhet av GMP och molekylärbiologiskt laboratoriearbete inom läkemedelsindustrin är meriterande. Språkkrav är goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du ingår i ett team där samarbetsförmåga värderas högt. Du är positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du flexibel, noggrann och ansvarstagande.

Du ska ha fallenhet för laborativt arbete och tycka om att utföra analyser. Du arbetar på ett strukturerat, resultatinriktat och välordnat sätt.

Vi ser att du har några års erfarenhet av laborativt arbete. Vi erbjuder ett arbete där kontinuerligt lärande är en del av vardagen.

We offer:

Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat/massör på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad god och mättande mat i vår fantastiska lunchrestaurang.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 50 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret.

Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Det betyder också att vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med?