Rivningsarbetare / Sanerare OCAB

Rivningsarbetare / Sanerare OCAB

Rivningsarbetare / Sanerare timanställning på uppdrag

Som Saneringstekniker möter du människor som behöver hjälp när olyckan varit framme. Vi söker ytterligare medarbetare till vårt saneringsteam så att vi kan hjälpa fler kunder som drabbats av det oförutsägbara som exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Att samarbeta med oss ska vara en kvalitetsgaranti. Våra största kunder är försäkringsbolag, större industrier, Fastighetsbolag och kommuner. På Ocab ”räddar vi värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan.

Vi söker dig som tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter, har ett starkt driv och gillar att samarbeta med kollegor för kundens bästa. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen. Det viktigaste är att du är nyfiken och öppensinnad.

Hos oss skiftar arbetslagen så dagen blir extra rolig och lärorik då du alltid jobbar med olika erfarna kollegor. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet.

Kompetenskrav för rollen:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet
  • Svensktalande
Det är meriterande om du har någon form av erfarenhet av saneringsarbete eller från byggsektorn och industrin. Har du krav och behörighetsutbildning som exempelvis Heta arbeten, Fallskydd, Truck, lift- och mobila arbetsplattformar och kemiska arbetsmiljörisker väger det tungt. Det är dock inget krav. Det viktigaste för oss är att du har rätt egenskaper och inställning för att utvecklas och växa med oss.

Egenskaper för att lyckas i rollen:
  • Du ska vara en lagspelare med förmåga att samarbeta
  • Du ska vara lyhörd och förstå kundens behov
  • Arbetsvillig och nyfiken att vilja lära mer
  • Vara vårt ansikte utåt och den som har direkt kontakt med våra kunder
  • Alltid vilja göra ditt bästa
  • Gilla att hålla ordning och reda.
  • God fysisk form
Övrig information:

Vi sanerar efter brand, klotter och vattenskador, utför byggstädning och sanerar mögel, lukt, asbest och PCB. Ordinarie arbetstider hos oss är 06.30-16.00 (Fredagar 06.30-14.00). Eftersom vi inte kan styra när olyckan sker jobbar vi på dygnets alla timmar och för den som vill finns det möjlighet att ingå i vår jourgrupp och ha beredskap. Ansök redan idag för att ha möjlighet att vara med i Kraftsams kandidat-bank för kommande uppdrag!

Start: 3e Oktober

Omfattning: Estimerad arbetstid är 2 veckor, heltidsarbete dagtid.

Placering: Stockholm City

I denna rekrytering samarbetar OCAB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Säljare undanbedes vänligen men bestämt
Vid frågor tveka inte att höra av dig till soran.barzanji@kraftsam.se
OCAB anställer, via Kraftsam R&B, både personal på uppdrag samt längre fasta anställningar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare, Snickare, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (24 dagar kvar)