Account Manager hos branschledande start up

Account Manager hos branschledande start up

ACCOUNT MANAGER

Vi söker dig som brinner för att skapa lönsamma affärer för både dig själv och dina kunder. Sedan 2015 har Objekt360 utmanat status quo och drivit på den digitala utvecklingen i fastighetsbranschen, nu behöver vi din hjälp för att ta marknadens standard till nästa nivå.

Hos oss får du det bästa av båda världar – du arbetar för ett spännande start up och branschens ledande leverantör på en och samma gång. Du blir en ovärderlig pusselbit i ett ungt och sammansvetsat team på sex personer som arbetar i klassisk start up-miljö med högt i tak och snabba beslut. Samtidigt representerar du en rikstäckande organisation som levererar 75 000 jobb varje år.

Du utgår från våra nyrenoverade lokaler vid härliga Tessinparken på Gärdet och arbetar huvudsakligen i Stockholm/Mälardalen men förväntas även besöka befintliga och blivande kunder över hela landet. Vi låter dig arbeta som just DU arbetar bäst och erbjuder goda möjligheter att avancera inom organisationen.

Om dig:

Du är envis, orädd och tar dig an nya utmaningar med ett leende på läpparna. En naturligt social och tillmötesgående person som brinner för att bygga långsiktiga relationer med nya människor.

Du har lätt för att förstå komplexa affärsstrukturer och förklara dess värden på ett enkelt sätt. Du vill ta ett större ansvar än den vanliga säljaren, arbeta med stora företag och söker en plats där du kan utvecklas.

Din försäljning bygger på relationer, trovärdighet och att skapa verkliga värden för dina kunder. Trivs bäst gör du i en aktiv miljö där du har ett stort ansvar men samtidigt fria tyglar att arbeta på egna initiativ.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Nykundsförsäljning
Från prospektering till kundmöten och uppstart – du ansvarar för hela försäljningsprocessen på egen hand, med hjälp av anpassade affärssystem och dina kollegor inom sälj och support.
Huvudsakligen riktas försäljningen mot fastighetsbranschen men du har även frihet att utforska nya marknader.

  • Kundansvar
Du har ett övergripande ansvar för de kunder du genererar och tilldelas ansvar för ett antal av bolagets befintliga kunder. Du kommunicerar med produktion, ledning och fältagenter för att se till att kundernas behov tillgodoses i varje led och hjälper dem upptäcka nya värden genom aktiv merförsäljning.

Krav
  • Obehindrad svenska och engelska i tal & skrift.
  • Gymnasial utbildning.
  • Erfarenhet av (telefon- och fältbaserad) försäljning i tidigare yrkesroll.
  • Erfarenhet av kundansvar i tidigare yrkesroll.
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem.
  • Dator- och telefonvana.
  • B-körkort.

Meriterande
  • Övriga nordiska språkkunskaper.
  • Relevant eftergymnasial utbildning.
  • Erfarenhet inom fastighetsbranschen.
  • Intresse av teknik / fotografi / fastighetsbranschen.

Ansökan:

Urval sker löpande

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Arbetstider:

Helgfria vardagar kl.09:00-17:00, flexibelt.

Kontakt:

Alexander Dahlbacka, delägare & marknadschef.
073 518 74 50, ansokan@objekt360.se.
Mer info
Kontaktperson Alexander Dahlbacka
Telefon 0735187450
Email Mejla Alexander Dahlbacka
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://objekt360.se
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Objekt360 är ett snabbväxande start-up inom PropTech och Nordens ledande leverantör av virtuella fastighetsvisningar i 3D/VR. Vi skapar allt från enkla planskisser till fotorealistiska visionsbilder och fokuserar främst på kommersiella fastigheter.

Bolaget ägs av Husfoto - Sveriges ledande fotografnätverk med ca 150 professionella bostadsfotografer anslutna. Vi har gemensamma kontor i Stockholm och Linköping, men våra partners och kunder finns över hela Sverige.

Objekt360.se | Husfoto.se