Driven kundtjänstmedarbetare med intresse för ekonomi

Driven kundtjänstmedarbetare med intresse för ekonomi

Vill du arbeta i ett härligt och ambitiöst team på ett väletablerat och expansivt bolag som satsar mycket på sina anställda? OPR Finance växer och söker nu ytterligare en kollega som vill vara med på våran spännande tillväxtresa!

Här jobbar ett framåtlutat gäng kundservice-medarbetare som har roligt på jobbet, vi är ett företag som värdesätter våra anställda genom att ta väl hand om personal. Det är också en social arbetsplats som arrangerar mycket aktiviteter för våra medarbetare och ger dem möjlighet att delta på olika event. Arbetet utgår från kontoret i en härlig ljus arbetsmiljö som är belägen Stockholms centralaste delar.

Vi söker dig som är ambitiös och vill utvecklas, en kundtjänstmedarbetare med intresse för ekonomi och passion för utmärkt service. I den här tjänsten får du möjligheten att bredda din kompetens och utvecklas internt samt lära dig nya arbetsuppgifter.

I rollen kommer du primärt att arbeta med att:
  • Besvara inkommande samtal från kunder gällande till exempel ansökningar, fakturor och produktinformation
  • Hantera ärenden via mejl samt bemöta kunder via vår chattfunktion
  • Handlägga inkommande ansökningar och bevaka dessa processer
  • Genomföra utbetalningar till våra kunder
Det kommer även att ges goda möjligheter att utvecklas i din kompetens och lära dig nya arbetsuppgifter inom det område som intresserar dig.

Vem vi söker:
  • Det är meriterande om du har en gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning
  • Du har arbetslivserfarenhet från ett serviceinriktat yrke och är van vid att hantera kunder
  • Du är en lagspelare med en prestigelös och hjälpsam inställning
  • Du är arbetsam och ambitiös samt drivs av att utvecklas genom att lära dig nya saker
  • Förkunskaper och intresse för ekonomi, finans och kredit är fördelaktigt
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi sätter ett stort värde på dina personliga egenskaper och din inställning i den här rekryteringsprocessen och vill träffa dig som kommer trivas i vår händelserika arbetsmiljö samt vara med på vår expansionsresa. Du gillar att vara en del av grupp, ha roligt på jobbet och trivs i en miljö där det är högt i tak. Du bemöter dina kollegor med värme och kunder med högsta professionalitet.

Omfattning: Heltid, start i januari-februari 2018.

Arbetstider: Initialt kontorstider på vardagar, men en dag i veckan jobbar du 09:30 – 18:30 samt 11:00–20:00 och var sjätte helg jobbar du lördag och söndag 9–17. För detta kompenseras du med en ledig måndag och en ledig fredag som ger dig möjlighet till en långhelg.

Lön: Fast månadslön + OB ersättning för kvällar och helger, friskvårdbidrag och andra goda förmåner.

Frågor gällande tjänsten är varmt välkomna till vår Customer Service Manager, Ola på telefonnummer 070-977 12 24 eller via mejl ola.eriksson@opr-finance.se. Selektering av CVn och intervjuer hålls löpande så visa ditt intresse för tjänsten redan idag. Sist men inte minst: Vi ser fram emot just din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ola Eriksson
Telefon 070-977 12 24
Email Mejla Ola Eriksson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.opr-foretagslan.se
Sista ansökningsdag 16 feb (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OPR-Finance AB ingår i OPR-Finance Oy-koncernen. OPR-Finance Oy är ett väletablerat och privatägt finskt företag grundat 2005. Med avancerad finansieringsteknik (FinTech) ger företaget konsumentkrediter för privatpersoner och rörelsekapitalfinansiering för företag, och är marknadsledande inom sitt respektive segment i Finland. Dessutom erbjuder företaget finansieringslösningar för online shopping i samarbete med både handlare och konsumenter.

Sedan 2005 har OPR-Finance Oy erbjudit över en miljon konsumentlån och andra tjänster till över 500 000 kunder. Koncernen har beviljat lån värt 135 miljoner euro under de senaste 12 månaderna. Våra kontor finns idag i Helsingfors, Stockholm, Köpenhamn och Prag. Stockholms kontor, OPR-Finance
AB, bildades under 2014 och har sedan dess upplevt en nästan exponentiell tillväxt varje år. Tillväxten har ökat behovet av både anställda och nya innovativa sätt att behålla platsen som den mest lukrativa av OPR-Finance filialer. De nuvarande produkterna i Sverige är Konsumentkrediter – EverydayPlus, Företagslån – OPR-Företagslån samt det senaste tillskottet i produktfloran – OPR Privatlån. Vi är engagerade och lever efter våra gemensamma värderingar om att vara ansvariga, kunddrivna och utvecklingsbenägna.