Erfaren kategori 2-5 tekniker

Erfaren kategori 2-5 tekniker

Just nu letar vi efter erfarna kategori två till fem tekniker till våran storkund ONE Nordic i Stockholm med omnejd. Resor i landet kan ske i mindre utsträckning.
Har du redan erfarenhet av att montera, felsöka eller verifiera elmätare (kategori två eller högre)? Då är detta rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi vill ge dig chansen att få en fot in på en av Sveriges största leverantör av el-tjänster, ONE Nordic, där du kommer att arbeta i Stockholmsområdet med låg och högspänning från hushåll till industri. Arbetet inkluderar även driftsättning, felsökning, verifiering samt ombyggnationer av elanläggningar.
Du kommer att arbeta vanlig arbetstid, cirka 07-16 måndag till fredag. Innan uppdragsstart genomgår du en kortare utbildning via ONE Nordic för att få grepp om relevant utrustning och mätarna i sig.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har service i fokus, kvalitet i ditt arbete och kan vara en ambassadör för både dig själv, Wikan Personal och ONE Nordic.

Vi ser gärna att du även har/är:
 • Erfarenhet av kategori två till fem arbete.
 • B-körkort och god körvana.
 • Fokus på säkerhet och kvalitet.
 • Förmåga att arbeta självständigt och effektivt.
 • Plikttrogen och pålitlig.
 • God skriftlig och talförmåga i Svenska och Engelska.
ESA kursintyg och heta arbeten ses som mycket meriterande!
Tidigare erfarenhet av elinstallation inom industri anses som mycket meriterande!

Information och kontakt

Vi erbjuder annat:
 • Arbeta direkt för ONE Nordic. En ledande leverantör inom el-tjänster.
 • Tjänstemannaavtal.
 • Konkurrenskraftiga anställningsvillkor.
 • Friskvårdsbidrag årligen.
 • Kollektivavtal.
 • Tillgång till bra utrustning.
 • Servicebil (skåpbil eller personbil).
 • Utbildning i ESA (om du inte redan har).
Viktig för dig att veta är att större delen av dina arbetsdagar spenderas i bilen och ute på uppdrag, självfallet har du kollegor men vi vill se att du är självgående och inte har problem med att jobba själv.

Ansök redan idag. Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.
Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Nicklas Rosen
Telefon 08-540 827 42
Email Mejla Nicklas Rosen
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med ONE Nordics rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar för att leverera högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. ONE Nordic arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Bolaget ägs av Altor Fund III.
ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer om företaget på www.one-nordic.se

I denna rekrytering samarbetar ONE Nordic med Wikan Personal.