Arbetsledare inom el - Direktrekrytering till ONE Nordic - södra Stockholm

Arbetsledare inom el - Direktrekrytering till ONE Nordic - södra Stockholm

Om tjänsten
ONE Nordic har vunnit Sveriges största kontrakt för att installera nästa generations smarta elmätare. De ska totalt byta ut ca 960 000 elmätare de kommande åren. En stor andel av dessa elmätare är i Stockholmsområdet. Efter projektets slut fortsätter du i annat elmätarrelat arbete.

I samband med detta söker vi just nu en arbetsledare/field manager för arbete i södra Stockholm.

Din roll som arbetsledare/field manager är att leda ett team av ca 10-15 tekniker och se till att arbetet fortlöper enligt plan. Du arbetar nära och får stöd av en kunnig och engagerad chef (Local Area Manager). Du samarbetar också tätt med ytterligare en field manager, som också verkar i samma område.

Den största delen av stödet ute i fält utförs av andra erfarna tekniker vilket innebär att tjänsten som tjänsten som arbetsledare field manager till nästan uteslutande är på kontoret. Besök hos tekniker ute i fält förekommer.

Du leder ditt team framförallt över telefon, videosamtal och via möten med dina tekniker. Till din hjälp har du ett väl fungerande IT-system som ger goda förutsättningar att planera, följa upp och dokumentera teknikernas arbete. Du erbjuds också en god introduktion för att få bästa möjliga förutsättningar för att utföra ett gott arbete.

Tjänsten som arbetsledare/field manager innehåller också bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Planering
  • Uppföljning
  • Dokumentation
  • Deltagande i utbildning av nya tekniker
ONE Nordic erbjuder
  • Goda utvecklingsmöjligheter, tack vare en växande verksamhet och ONE Nordics aktiva arbete med internrekrytering.
  • ONE Nordic har goda personalförmåner för sina anställda
  • Arbete i ett spännande och händelserikt projekt
Kravprofil
Vi söker dig som är en god ledare. Vi ser gärna att du haft en ledande roll i någon form, men det viktigaste är att du är rätt person med rätt ledaregenskaper. Erfarenhet av arbete med elmätare värderas högt, men även arbete som elektriker eller annat arbete inom elbranschen är en tillräcklig teknisk bakgrund. Erfarenhet från större projekt eller projekt med ambulerande tekniker är meriterande.

B-körkort är ett krav

Övrigt
Placering: ONE Nordics kontor i Segeltorp
Arbetstider: Mån-fre 7-16
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Tjänsten inleds med 6 månades provanställning

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

ONE Nordic har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är ONE Nordics önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner
Emanuel Davén, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Joel Funk, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Sökord: arbetsledare, field manager, ledande montör, ONE Nordic, elmätare, arbetsledning, ledarskap, ledare, tillsvidareanställning, direktrekrytering, eljobb, elbranschen, elektriker, elmätartekniker, stockholm, rekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.