Montör - Fjärrvärmemätning Stockholm (söderort)

Montör - Fjärrvärmemätning Stockholm (söderort)

ONE Nordic Mätteknik söker nu montörer inom fjärrvärmemätning till affärsenheten Mätteknik Nord Värme i Stockholmsområdet.

Arbetsbeskrivning
Som montör inom värmemätning jobbar du med mätteknisk utrustning för fjärrvärme och fjärrkyla i fält såsom vattenmätare, mätterminaler och kommunikationsutrustning. Du utför nyuppsättning, periodvisa revisionsbyten samt felanalyser av mätenheter. Arbetet utförs enligt gällande föreskrifter, tekniska bestämmelser och uppsatta direktiv och krav i projektet.

Vem är du?
Du bör ha en allmän gymnasieutbildning, gärna inom VVS/el/energi. Du bör även ha enklare kunskap inom el alternativt drift och underhåll på fastighetssidan.

Följande erfarenheter ser vi som meriterande för denna tjänst:
  • Certifierad mätarmontör fjärrvärme
  • Elinstallation
  • VVS
  • Styr och regler
  • Svetsning
Som person trivs du med att träffa människor där god service och kvalitet till kunden är en självklarhet. Du har god samarbets- och initiativförmåga.
Du är flexibel, arbetar strukturerat, och tar stort ansvar för uppgiften samt agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, och vi ser det som självklart att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Då du utgår från hemmet, ser vi helst att du är bosatt i Stockholmsområdet, och allra helst i Stockholm söderort.

Tjänsten kräver B-körkort.

Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Staffan Björk på telefon 070-315 05 34 alternativt mail staffan.bjork@one-nordic.se.

Sista ansökningsdatum: 2019-04-30

Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Facklig kontakt
Christoffer Weber, tel. 0730-499725 (SEF)
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://one-nordic.se
Sista ansökningsdag 30 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.