Teknisk Projektledare till OMT Management AB

Teknisk Projektledare till OMT Management AB

Nu rekryterar vi på OnePartnerGroup tekniska projektledare till OMT Management AB i Stockholm.

Vi söker dig som ska få spela en nyckelroll i vår spännande utveckling i Stockholmsregionen!

Om kundföretaget

OMT erbjuder lösningar inom tekniska branscher i form av konsulttjänster såsom teknisk projektledning och utredningsledning inom energi, process, tillverkning, fordonsindustrin, Healthcare och IT.

OMT erbjuder också utveckling och tillverkning av teknisk utrustning samt fastighetsutveckling. Detta med starkt personligt engagemang för att överträffa deras kunders förväntningar. OMT:s affärsmannaskap ska alltid utgå från att alla parter i en affär skall vara vinnare!

Vill du bli en del av ett team som kännetecknas av kvalité framför kvantitet, sunt förnuft och ödmjukhet, då kan det vara dig vi söker!

Din profil

OMT har kunder i en rad olika branscher, många av dem både nationellt och internationellt framstående.

Rollen som teknisk projektledare förutsätter att du har en teknisk högskoleutbildning samt industriell erfarenhet som ger dig en kunskapsgrund inom teknik och förstår sälj- och leveransprocess av tekniska lösningar.

Som person behöver du ha en god social kompetens och förmågan att leda andra i projektarbete.

Du behöver ställa dig bakom våra värderingar, hålla en hög integritet och agera föredömligt i ditt arbete. Du ansvarar för kvalitet, tidplan och budget i projektet och säkerställer överlämning till förvaltning av den färdiga projektleveransen.

Hos OMT arbetar du i en platt organisation som tillvaratar och utvecklar medarbetarna. OMT har ett internt utbildningsprogram som bland annat innehåller affärsmannaskap, projektmetodik, ledarskap och affärsjuridik. OMT formar sin verksamhet efter dig som medarbetare utifrån dina styrkor!

Vi tillämpar löpande urval och kallar successivt kvalificerade kandidater till intervju, så vänta inte med din ansökan.

För frågor om tjänsten kontakta konsultchef Gabriella Boumadi gabriella.boumadi@onepartnergorup.se. Observera att ansökan ska göras via vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 26 okt (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se