Student / Deltid / Receptionist till OMEXOM

Student / Deltid / Receptionist till OMEXOM

Dina arbetsuppgifter

Som receptionist är du en viktig del i företaget och är företagets ansikte utåt. Du ser till att lokalen ser bra ut och gästerna får ett bra välkomnande och representerar företaget på bästa sätt. I rollen kommer du ha brett kontaktnät och möjligheten att utvecklas i ett stort och välkänt företag. Till en början kommer du hantera det administrativa arbetet kopplat till de nya reglerna för ID06-brickor.

Efter det kommer dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Administrativa uppgifter (t.ex. hantera ID06-brickor)
  • Sköta beställningar av kontorsmaterial/telefoner och liknande
  • Se till att kontoret ser fint ut vilket innefattar att sköta konferenslokaler, blommor & frukt samt sköta pentry/kaffemaskiner.
Din profil

Vi söker dig som studerar och vill ha ett givande extrajobb vid sidan om.

För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse för det personliga mötet och trivs i en föränderlig miljö.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i en liknande roll eller i en roll med kundkontakt. Slutligen ser vi att du är en driven, initiativrik och ordningsam person som är lätt att samarbeta med.

Gör energiskiftet möjligt!

Omexom är VINCI Energies varumärke för tjänster genom hela värdekedjan inom energidistribution. 200 av VINCI Energies företag använder i dag Omexom som varumärke. Merparten av dessa bolag finns i Europa, men även i Nya Zeeland, Mocambique och i Brasilien. Omexom finns representerat i 32 länder och växer stadigt. Total omsättning för Omexom är över 30 miljarder SEK (2018). Den 21 januari 2019 blev Infratek i Sverige, Norge och Finland samt Eitech Engineering Omexom. ( http://www.omexom.se/ )

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 20 maj 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Världens energisektor är i förändring. Vi på Omexom arbetar aktivt tillsammans med våra kunder för att göra energiskiftet möjligt. Arbetet hos oss präglas av en stark laganda, en säker arbetsmiljö och lönsamma projekt. Det ger trygga medarbetare och nöjda kunder. Är du en målinriktad och positiv person med sinne för ordning och reda som vill vara med på vår resa?
Då kanske rollen som receptionist i Stockholm är något för dig!