Category Manager till OKQ8

Category Manager till OKQ8

I rollen som kategorichef ansvarar och driver du utveckling av sortiment och koncept inom kategorin "Dry Goods”. Målet är att optimera försäljning och attrahera nya kunder. Kategorin är en av fem kategorier och omfattar sortimentet av fysiska produkter t ex inom biltillbehör och Hem & Fritid som du hittar på bemannande stationer i Sverige.

Du ingår i avdelningen Shop & Categories som är en del av divisionen Retail & Associations. Du kommer arbeta tillsammans med fyra Kategorichefskollegor och ni rapporterar till Head of Shop & Categories SE. Din hemvist är Stockholm, självklart med möjlighet till distansarbete.

Denna roll fokuserar mer på marknad och dess utveckling än inköp och leverantörsförhandlingar.

Ett urval av ansvarsområde och arbetsuppgifter
  • Utarbeta kategoriplan och tillväxtplan
  • Skapa förutsättningar för lönsamhet på kort och lång sikt
  • Prissättning i samråd med inköp
  • Budgetansvar
  • Genomföra undersökningar och analysera utfall
  • Ta fram, genomföra och följa upp kampanjer i samråd med Marknad
  • Presentera och lansera kampanjer och koncept för säljorganisationen
  • Besöka stationer för att se och följa marknadsutvecklingen
Om dig

Vi söker dig som drivs av utveckling och försäljning med både strategisk och marknadsnära förståelse hur man optimerar kategorin för fortsatt framgång på OKQ8. Du har en relevant högskoleutbildning, En lämplig bakgrund kan vara flerårig erfarenhet av kategoriarbete från företag som arbetar med rikstäckande butikskedjor och butiker.

För att lyckas i denna roll är man driven, nyfiken, självgående och bra på att skapa relationer med olika intressenter. Du är analytisk med förmåga att fatta beslut på både fakta och känsla. En av dina styrkor är att kommunicera tydligt och ha en stor affärsförståelse.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076-620 29 52.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast via www.wise.se dock senast den 30 juni 2021. Urval påbörjas omgående då tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. På grund av GDPR så tar vi ej emot ansökan via mail.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef, Marknadskoordinator, Mediaplanerare & Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.