Biträdande säljchef till OKQ8

Biträdande säljchef till OKQ8

Jobbeskrivning
Har du vad som krävs för att vara ledare på en station i ett dynamiskt och spännande distrikt? Just nu söker vi Biträdande Säljchefer till flera stationer och vi är på jakt efter dig som kanske redan idag är Biträdande Säljchef och som vill prova en ny utmaning. Eller så är du en driven och engagerad säljare som vill fortsätta utvecklas inom OKQ8 och känner dig redo att snart ta nästa steg. Observera att vi även är intresserade att träffa dig som ser detta som en spännande möjlighet på sikt, men som inte är riktigt redo idag.

Kvalifikationer
Du som söker ska se denna tjänst som en utmaning att gå vidare i din karriär. En egenskap vi värdesätter högt är din förmåga att se möjligheter och leda dig själv och din omgivning mot uppsatta mål. Du måste tycka om att sälja och ha ett affärsmässigt tänkande samt ha förmågan att driva verksamheten mot uppsatta mål.

Som biträdande Säljchef kommer du tillsammans med Säljchef skapa den ledningsgrupp som ska leda och driva utvecklingen på er station. Vi ser tjänsten som en utvecklingsposition där det givna målet är att du själv ska leda en egen verksamhet i framtiden.

Arbetet är förlagt till skifttjänstgöring vilket innebär att helg och kvällsarbete förekommer regelbundet. Stationernas verksamhetsområden kan variera lite men omfattar förutom drivmedel, butiksvaror, livsmedel, fastfood, tvätta själv hall och/eller biltvätt samt uthyrning av bilar och/eller släp.

Körkort är ett krav.

Som medarbetare på en OKQ8-anläggning är du företagets ansikte utåt, vi förväntar oss att du ser varje kundmöte som början till en långvarig kundrelation. Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Välkommen in med din ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson Per Neuman
Telefon 0702680195
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.okq8.se/
Sista ansökningsdag 20 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter.