Solution Specialist Bank, Nätbank - OKQ8 Scandinavia

Solution Specialist Bank, Nätbank - OKQ8 Scandinavia

Vill du vara med på resan att tillhandahålla moderna IT-lösningar på ett av Skandinaviens största oljebolag? Drivs du även av möjligheten att få vara med och påverka framtidens affärsdrivna IT-tjänster inom en organisation med korta beslutsvägar och ett inspirerande arbetsklimat? Då kan rollen som Solution Specialist Bank vara tjänsten för dig! Vi på OKQ8 Scandinavia befinner oss i en förändringsfas och i din roll ansvarar du för att utveckla vår Nätbank.

Din roll

Som Solution Specialist har du huvudansvaret för OKQ8s Nätbank och kringliggande funktionalitet och tjänster. I rollen arbetar du även aktivt i framtagande av digitala tjänster för OKQ8 Bank. Du arbetar med förvaltning och vidareutveckling där du även har det operativa ansvaret för att säkra driften enligt verksamhetens krav. Vid fel- och förändringshantering säkerställer du att applikationssupporten fungerar enligt etablerade rutiner på ett effektivt sätt. Du arbetar nära andra Solutions Specialist och verksamheten, samt samarbetar dagligen med svenska och danska kollegor och styrning av externa leverantörer.

Vår bankverksamhet är ett av våra fokusområden och i rollen finns stor möjlighet att själv utvecklas och sätta sin prägel på tjänsten. OKQ8 är i startgroparna för att påbörja en utvecklingsresa så vi kan lova några händelserika och utmanande år som förhoppningsvis resulterar i en IT-miljö som på ett helt nytt sätt stödjer OKQ8´s affär.

Tjänsten är placerad på vårt nya fina huvudkontor vid Norrtull i enheten Business Solutions och rapporterar till Manager Business Solutions BANK/BI.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning samt några års erfarenhet av en liknande roll inom bank-/finansbranschen med fokus på nätbank eller kundportaler. Troligen har du erfarenhet av systemutveckling och systemdesign samt har goda kunskaper inom systemförvaltning. Du är van att verka i gränslandet mellan affär och IT samt har förmågan att förstå och omsätta verksamhetsbehov till tekniska lösningar. Då du kommer att vara involverad i olika utvecklingsprojekt ser vi att du kunskap inom agil utveckling- och testmetodik samt arbete enligt ITIL.

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du som person är handlingskraftig och lösningsorienterad. Du har förmåga att koordinera och driva flera aktiviteter parallellt. Vi ser även att du är strukturerad, analytisk och gillar problemlösning. Du är noggrann i ditt arbetssätt och arbetar mot uppsatta mål. Rollen kräver goda språkkunskaper inom svenska och engelska. Danska är meriterande.

Din ansökan

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Dfind IT. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Nachtweij på 070-367 52 64 , louise.nachtweij@dfind.se eller rekryteringskonsult Marcus Grahn på 072-450 15 33, marcus.grahn@dfind.se.

Om OKQ8

OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 25 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.