Real Estate Manager

Real Estate Manager

Vill du vara med att utveckla och optimera OKQ8:s fastighetsportfölj? Är du etablerad och erfaren inom fastighetsutveckling? Vill du vara med på vår resa i omställningen till fossiloberoende?

- I så fall skall du läsa vidare!

Du kommer att äga uppgiften att driva utvecklingen av fastighetsportföljen inom OKQ8. Vi ser framför oss att du kan optimera våra fastigheter, och du kommer få stort ansvar där vi litar på din expertis. Arbetet innefattar både egna fastigheter och dem vi har på arrenderad mark samt externa arrendatorer.

Vi ser oss själva som en del av framtidens lösningar då de fossila drivmedlen fasas ut. Som Real Estate Manager har du en viktig del i detta arbete då vårt fastighetsbestånd skall anpassas till denna omställning.

Du ingår i divisionen Sustainability & Network och rapporterar till Head of Network.

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvara för att etablera och driva planen för utveckling av OKQ8:s fastigheter - inklusive löpande kontakt med myndigheter och andra intressenter för att säkra och utveckla existerande lägen
  • Ansvarig för optimering av ROI på hela fastighetsportföljen samt per fastighet
  • Optimering av nyttjandegraden på våra fastigheter och att få in nya hyresgäster och arrendatorer i lediga lokaler och på tillgänglig mark
  • Ansvarig för optimering av arrende- och hyresavtal samt förhandlingar/omförhandlingar av dessa
  • Ständigt ha en säker överblick och konsolidering av fastighetsaffären, inklusive kontraktsdelen
Vem är du?

Vi söker dig som är erfaren i din roll, du vet vad som ska göras och är bekväm med att göra det från dag ett. Du kan hantera våra avtal, både på strategisk och operativ nivå samt ansvara för förhandlingar. Du skall trivas med att arbeta självständigt, ta egna initiativ samt skapa och bevara goda relationer. Du hanterar alla typer av intressenter och förhandlar självständigt på alla nivåer. Du är resultatinriktad, kreativ, driver förbättringar och är lösningsfokuserad.

Du har minst fem års erfarenhet av fastighetsutveckling. Du har god kännedom om jordabalken och har god erfarenhet av förhandlingar/omförhandlingar av avtal. Vi tror att du idag arbetar med liknande arbetsuppgifter inom retail, fastighetsbranschen eller liknande.

Vi erbjuder

Våra medarbetare är vår största tillgång och en förutsättning för att vi ska nå framgång som företag. Därför arbetar vi fokuserat med fyra områden för att såväl attrahera som behålla medarbetare.

Modiga ledare - Vårt mål är en kultur där ledare vågar fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kollegor.

Flexibelt arbetsliv - Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov.

Familj och fritid - En sund balans mellan arbete och fritid tror vi är avgörande för såväl välmående och ett effektivt arbetsliv. Vi vill möjliggöra ett liv där familj och en aktiv fritid kan kombineras med arbete och karriär.

Utveckling - Utveckling på alla nivåer är en del av vår företagsstrategi. I vår värld är det en fördel att våga utmana sig själv att prova något man inte kan. Det är så vi hittar nya talanger internt.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Real Estate Manager passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar OKQ8 med Fasticon Kompetens AB. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2019.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 070 - 989 50 13.

Välkommen med din ansökan!

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklad och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OKQ8 Scandinavia - Möjliggörare för människor i rörelse

På våra stationer finns produkter och tjänster som underlättar för människor i rörelse. Förutom drivmedel tillhandahåller vi marknadens bästa service, tillgänglighet samt ett generöst sortiment av bilprodukter, dagligvaror, vällagad fräsch mat och ekologiskt kaffe.

OKQ8 Scandinavia består av OK-Q8 AB i Sverige och Q8 A/S i Danmark och är en av Skandinaviens största drivmedelsbolag med ca 1000 stationer anpassade för såväl personbil som tung trafik. Den svenska verksamheten omfattar ca 750 stationer över hela landet för såväl personbil som tung trafik. Många av våra 350 bemannade drivmedelsstationer har biltvätt, tvätta-själv hallar, biluthyrning och bilverkstäder. Vi har också produkter för kunder inom jordbruk, transportindustri, sjöfart, verkstäder och cykel. Vi erbjuder också ett av marknadens bästa kort, OKQ8 VISA.OKQ8 Scandinavia arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimatanpassade och miljövänliga drivmedel och produkter. Vår svenska verksamhet har utsetts till Sveriges mest hållbara drivmedelsbolag i varumärkesundersökningen Sustainable Brands sex gånger. Som medlem i samhällsinitiativet UN Global Compact stöder OKQ8 Scandinavia aktivt FN:s tio principer om mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och anti-korruption. Läs mer på okq8.se.