Account Manager sökes till OCT

Account Manager sökes till OCT

Dina arbetsuppgifter

Söker du en ny utmaning inom försäljning? OCT AB:s arkivavdelning är en av de ledande aktörerna på marknaden gällande dokumenthantering och arkivering och söker nu en ny kollega till försäljningsteamet. Hos OCT arbetar man med långsiktiga kundrelationer och man har kunder över hela Sverige. I din roll som Account Manager hjälper du kunder och företag med alla typer av arkivuppdrag och du ansvarar för hela säljprocessen. Du arbetar med allt ifrån telefonkontakt till fysiska avtalsskrivningar och det är därför viktigt att du kan ha många och olika säljprocesser igång samtidigt. Du arbetar både med nya- och med befintliga kunder.

Hos OCT omges du av engagerade och drivna kollegor och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Företaget erbjuder även alla nya säljare en 1 årig intern säljutbildning och löpande coachning på plats med kontinuerlig uppföljning, för att ge säljarna rätt förutsättningar för tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som Säljare och som vill ta nästa steg i sin karriär. Du tycker om att arbeta med telefonen som redskap för att boka möten och du drivs av att träffa kunden på fysiska möten. Du är bra på att förhandla och har en förmåga att skapa goda affärsrelationer. Som person är du social och bra på att samarbeta med andra, samt att du tycker om att arbeta i team. Vi ser att du är en person som drivs att tävlingar och av att bygga upp din egen kundstock.

Körkort är ett krav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OCT AB bildades 1986 och är ett modernt transport-, tjänste- och serviceföretag med över hundra anställda. Vi har genom åren fått ett rykte om oss att vara kompetenta och konkurrenskraftiga. En av våra starka sidor är att vi är lyhörda när det gäller våra kunders behov och krav.

Vår servicepolicy är att alltid ge lite mer. Det gör oss flexibla och mångsidiga. Vår filosofi är att arbeta med långsiktiga relationer med alla typer av företag, från egenföretagare till storkoncerner.

OCT AB har arbetat med arkivering och dokumenthantering i närmare 20 års tid och jobbar idag med några utav världens största företag och koncerner. Hos oss är inget företag för litet eller för stort för att kunna använda vår externa arkiveringstjänst då vi alltid anpassar oss utefter kundernas behov och krav. Vi levererar hög säkerhet och service ifrån vårt arkivlager i Lunda industriområde, vilket gör oss till det största och mest centrala arkivbolaget i Stockholm. OCT är en utav de ledande aktörerna på marknaden inom arkivering och dokumenthantering.