Projektkoordinator på Social Eatertainment Group

Projektkoordinator på Social Eatertainment Group

Vill du vara med på en otroligt spännande resa tillsammans med ett engagerat och drivet team i Social Eatertainment Group? Vi kommer under de närmaste åren ha en stor tillväxt, både med våra befintliga varumärken O´Learys, Harrys och Sing Sing Karaoke, men eventuellt även med ytterligare varumärken. För att säkerställa att vi når våra mål arbetar vi datadrivet för att ständigt öka lönsamheten hos våra franchisetagare och gästnöjdheten hos våra gäster - detta speglar alla beslut vi tar.

Vi söker nu en kollega som ska hjälpa Operational Excellence-teamet med att dokumentera och strukturera projekt samt koordinera och skriva texter till våra koncept- och driftsmanualer, med syftet att säkerställa konceptefterlevnad i våra olika varumärken. Vi letar efter dig som uppskattar att arbeta i tydliga koncept, som är strukturerad och noggrann, och som inte räds logistikutmaningar eller problemlösning. Du är noga med detaljer, du är serviceinriktad och självgående.

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att få spänna bågen vad gäller koordinering och struktur och ha många tankar i huvudet - och bollar i luften - samtidigt. Du kommer vara spindeln i nätet i ett större projekt och ansvara för beställningar, logistik, lösa problem när något inte går som planerat, dagligen koordinera med leverantörer och kommunicera med projektledaren samt administrera detaljerat. Projektkoordinatorn kommer även ansvara för att driva arbetet med framtagande av konceptmanualer vilket innebär att skriva texter och ta fram instruktioner och guidelines för hur vi driftar våra restauranger samt koordinera framtagande av material till manualer tillsammans med olika leverantörer. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta i projekt.

Som projektkoordinator kommer du tillhöra Operational Excellence-teamet, och du kommer alltså dela din tid mellan arbete med driftsmanualer och att koordinera ett större utrullningsprojekt, och ha ett nära samarbete med stora delar av organisationen inklusive våra Franchisetagare och leverantörer.

I arbetsuppgifterna ingår det att:
 • Administrera och dokumentera ett större utrullningsprojekt (bl a bygga listor i excel och arbeta med budgetuppföljning)
 • Hantera beställningar och ansvara för logistik och koordinering av leverantörer av tjänster
 • Komma med förslag på åtgärder vid avvikelser
 • Skriva texter till manualer
Egenskaper för att du ska trivas och nå våra uppsatta mål:
 • att ha kontroll på detaljer och vara noggrann
 • lösningsorienterad, flexibel och serviceminded
 • kan ha engelska som arbetsspråk utanför Sverige i tal och skrift
 • lätt för att uttrycka dig genom att skriva texter
 • kunskap om service, kök och restaurangdrift
 • starkt meriterande att ha erfarenhet som projektledare
 • starkt meriterande att ha erfarenhet från restaurangbranschen
Tjänsten är en visstidsanställning fram till 30/4 2023 med möjlighet till förlängning.

Du rapporterar till Head of Operational Excellence och utgår från supportkontoret som är beläget i Wennergren Center vid Norrtull i Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

O'Learys is a franchise chain where O'Learys Trademark is the franchisor. Our restaurants are located in a number of countries in Europe, Middle East and Asia.