Vi söker sommarvikarier till Nytidas dagliga verksamheter

Vi söker sommarvikarier till Nytidas dagliga verksamheter

Nu söker vi sommarvikarie till flera av våra dagliga verksamheter.

Just nu söker vi dig som som är sugen på att jobba hos oss under sommaren.

Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Ditt uppdrag

Arbetet innebär att stötta personer med intellektuell funktionsnedsättning, autism och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till utveckling. På Nytidas dagliga verksamhet har vi en huvudinriktning; den individuella.

Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer.

Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk, eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet.

Om Enheterna
Vi söker sommarvikarier till flera av våra dagliga verksamheter; bland annat i Globen och Norrtull. Våra enheter ligger placerade med goda förbindelser till kollektivtrafik.
  • Enhetschef: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig.
  • Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.
Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
  • är ansvarskännande och har en personlig mognad
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Du kanske just nu studerar något inom vård och omsorg såsom arbetsterapeut, socionom, fysioterapeut, beteendevetare eller liknande och vill få praktisk erfarenhet av yrket under sommarmånaderna. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation samt körkort B. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: Enl överenskommelse
Arbetstider och tjänstgöringsgrad: 8-16.30 mån-fre (eller enl ök)
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: enl ök
Sista ansökningsdag: 2021-05-05 (urval sker löpande och kan komma att tillsättas tidigare).
För mer information kontakta: lisa.sjolund@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Socionom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se