Stödpedagog till Svartvik barn och ungdomsboende i Bromma

Stödpedagog till Svartvik barn och ungdomsboende i Bromma

Vill du ha ett utmanande och givande jobb i en hemlik miljö? Nu söker vi en stödpedagog till en heltidstjänst på Svartvik barn och ungdomsboende i Bromma.

Om rollen
Som stödpedagog arbetar du tillsammans med dina kollegor i det direkta arbetet med boendena. Därutöver ingår att driva och tillämpa Nytidas ramverk för pedagogik och bidra i utformningen av personlig pedagogik för brukarna. Detta för att stötta brukarna i att nyttja sin kognitiva och sociala förmåga, stärka deras självkänsla och möjliggöra ett hälsofrämjande liv genom att agera förebild och motivera till friskvård. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik och utför därav omsorgsnära arbete, säkerställer trivsamma lokaler och deltar i aktiviteter med brukarna. Du kommer även handleda och stötta medarbetare i social dokumentation och genomförandeplaner, handleda nyanställda samt samverka med enhets-/verksamhetschefen i utvecklingsprojekt. Du rapporterar till fyll i: gruppchef/enhetschef/verksamhetschef. Att bli chef kan även vara en framtida karriärmöjlighet för dig. Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid, helger samt sovande jour.

Om enheten
Svartvik är ett barn- och ungdomsboenden där individer med autism, autismliknande tillstånd eller utvecklingsstörning bor. Boendet ligger vackert beläget vid Mälaren, inbäddat i ett lugnt naturnära bostadsområde, nära kollektivtrafik så det är lätt att ta sig dit genom Alvik som är knutpunkten till kollektivtrafik. Svartvik har 5 antal platser och är en mysig och liten boende med en härlig målgrupp.

Din erfarenhet och kunskap
Du är utbildad stödpedagog på yrkeshögskola. Du har god datorvana, erfarenhet av dokumentation samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Ytterligare krav är erfarenhet av arbete med målgruppen LSS.

Som person har du en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Du är ansvarstagande, noggrann och trivs med att jobba i team. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och stöttar kollegor i pedagogik, dokumentation och bemötande.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Grundutbildning via vår utbildningsorganisation Lära
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra brukare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal och försäkringar
Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 2022-08-15
Sista ansökningsdag: 2022-07-25 men vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.
För mer information kontakta: Bahareh Vafaee verksamhetschef 076-314 40 53
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansökan Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 aug 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida provides support for children, young people and adults with lifelong disabilities and psychosocial problems. We offer residential care, day-care activities and individual, family and school support from approximately 400 units throughout Sweden. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Nytida is part of the Ambea group of companies. nytida.se