Lärare i musik - Kung Saga gymnasiesärskola, Telefonplan (60%, vik)

Lärare i musik - Kung Saga gymnasiesärskola, Telefonplan (60%, vik)

Nu söker vi på Kung Saga Gymnasium en vikarierande musiklärare för läsåret 2021-2022! I tjänsten ingår undervisning i ämnesområdena Estetisk verksamhet musik samt språk och kommunikation. I tjänsten ingår även ett mentorskap för elever på individuellt program som du delar med ytterligare en undervisande lärare. Den viktigaste behörigheten är i musik. Du som söker är kreativ och tycker om utmaningar, brinner för ungdomar med särskilda behov och deras utveckling samt har ett intresse för estetiska uttryck! Som nyanställd får du en lärarmentor som stöd under läsåret och vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 19 maj.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Möjlighet att arbeta i små undervisningsgrupper med hög personaltäthet.
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Grundutbildning om du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och skobidrag.

Din roll

Enligt vårt pedagogiska ramverk arbetar vi med individen i centrum. I rollen som lärare, ingår att planera, genomföra och följa upp din undervisning och elevernas lärande. Det är också viktigt att skapa ett nära samarbete med vårdnadshavare till elever och övriga viktiga personer i elevernas nätverk.

Du deltar i kontinuerliga lärarmöten, arbetsplatsträffar och deltar i elevhälsomöten. Du tar en aktiv roll och utvecklar verksamheten tillsammans med hela skolans arbetslag.

Dina arbetsdagar är förlagda på måndagar, tisdagar och torsdagar enligt schema. Mentorstiden med dina mentorselever är förlagd på måndag morgon så det blir en tydlig start på veckan.

Om Kung Saga Gymnasium

Kung Saga Gymnasium är en gymnasiesärskola med estetisk profil som erbjuder en 4-årig gymnasiesärskoleutbildning. Skolan är för ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning som gillar drama, dans, musik och bild och tycker om att möta och samarbeta med många olika sorters människor. Skolans elever är med och påverkar sin framtid och samhället vi lever i. På Kung Saga finns även KTT-fritids där våra ungdomar får skapa i ateljéer och delta i olika fritidsaktiviteter under sin fritid.

Skolan ligger på Telefonplan, alldeles nära t-banan. Vi är väldigt stolta att bedriva vår undervisning i kulturmärkta lokaler från 1940-talet. På skolan finns en stor fin scen och aula, en replokal och en fullt utrustad musikstudio.

Det är ett väldigt sammansvetsat gäng som jobbar på skolan, flertalet har jobbat på skolan väldigt länge.

Spana gärna in skolans Instagram för att ta del av vår verksamhet:

https://www.instagram.com/kungsagagymnasium/?hl=sv

Din erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som med stor lust och kunskap om specialpedagogik som får eleverna att växa och lära sig. Vi ser gärna att du har lärarlegitimation, gärna med inriktning mot specialpedagogik, alternativt erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Som person är du strukturerad, prestigelös och flexibel. Du har ett tydligt och lågaffektivt bemötande. Du har förmågan att se elevers olika behov och styrkor samt att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets pedagogiska mål, vision och ekonomiska ramar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Övrigt

Anställningsform: Vikariat 2021-08-16 till 2022-06-21
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 2021-08-16
Sista ansökningsdag: 2021-05-19
För mer information kontakta: biträdande rektor Ulrika Stöllman 073-234 76 60
Facklig kontakt: Lärarförbundet tfn 0770-33 03 03

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Innan anställning ska du uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se