Gruppchef till Neptunistigens gruppbostad i Hässelby

Gruppchef till Neptunistigens gruppbostad i Hässelby

Nu söker vi en Gruppchef till Neptunistigens gruppbostad i Hässelby. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i januari. Sök tjänsten senast 2019-11-30

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Ledarskapsprogram för samtliga chefer
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal
Om rollen
Som gruppchef på Neptunistigen jobbar du både i verksamheten med våra boende och administrativt med planerng av verksamheten. Att jobba i verksamheten, tillsammans med medarbetarna, gör att du blir närvarande och kan stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du ger förutsättningar för din arbetsgrupp att bibehålla goda relationer med verksamhetens kunder och anhöriga.Du har planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Nytidas pedagogiska ramverk, lagstiftning och vår verksamhetsplan. Som Gruppchef rapporterar du till verksamhetschef.


Aktivt ledarskap

För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga chefer via vår egen utbildningsavdelning Läras ledarprogram. Vi vill ha ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Det är självklart att du som gruppchef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Om Neptunistigen

Neptunistigen är en
gruppbostad för vuxna med utvecklingsstörning och autsim. Gruppbostaden består av 4 lägenheter. Personalgruppen består av 5 st tillsvidareanställda medarbetare och ett antal timvikarier. Arbetstiden varierar över dygnet och vi har sovande jour. Gruppbostaden ligger i en fristående villa i Hässelby med nära till grönområden.

Din erfarenhet och kunskap

Du har relevant utbildning inom omsorg och har arbetat några år inom verksamhetsområdet och har god kännedom om målgruppen. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av olika formera av kognitivt stöd och lågaffektivt bemötande.

Du har en tydlig ledarpersonlighet och tycker om att få personer i din grupp att växa och utvecklas i sin yrkesroll. Möjligen har du erfarenhet från arbetsledande funktion i tidigare tjänst. Som person är du självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du är initiativrik och lyhörd för vårdtagarens behov och känner en naturlig respekt för andra människor.

Körkort är meriterande då verksamheten har en bil som används i det dagliga arbetet.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.


Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 2020-01-15
Sista ansökningsdag: 2019-11-31
För mer information kontakta: Maria Johnson Mobil 0733-77 59 12
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: vision@ambea.se


Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se