Coach med utbildningsbakgrund arbetsterapeut, socionom eller liknande till Nytida Spånga Nord

Coach med utbildningsbakgrund arbetsterapeut, socionom eller liknande till Nytida Spånga Nord

Nu söker vi coacher med utbildningsbakgrund arbetsterapeut, socionom eller liknande för daglig verksamhet och. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 10/1 2020.

Just nu söker vi dig som som är högskoleutbildad inom relevant område och som verkligen vill jobba i direkt socialt arbete genom att stötta personer med funktionsvariationer till utveckling. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap

Det här erbjuder vi:
 • Grundutbildning och vidareutbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära när du tillsvidareanställs inom Nytida. [OBS Tas bort om du söker timanställda]
 • Förmånsportal med rabatter och förmåner
 • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
 • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
 • Friskvårdsbidrag och skobidrag
 • Kollektivavtal

Ditt uppdrag

Arbetet innebär att stötta personer med förvärvad hjärnskada, utvecklingsstörning, autism, demens och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till utveckling. På Nytidas dagliga verksamhet har vi en huvudinriktning; den individuella.

Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. En stark önskan hos de flesta är att knyta eller återknyta kontakten med arbetslivet. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer.

Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk, eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillsammans med klienten sätta mål, planera och dokumentera utifrån aktuell genomförandeplan samt ha kontakter med handläggare och nätverk.

Om Spånga Nords dagliga verksamhet
Vi driver en individuellt anpassad daglig verksamhet där det är våra arbetstagares mål och drömmar som styr. Vi erbjuder aktiviteter från fem verksamhetsinriktningar: Jobb & Utbildning, Kultur & Skapande, Träning & Hälsa, Djur & Natur, Person & Relation.

Våra lokaler finns i entréplan inne i Spånga Center. Vi har kontorsrum, jobbrum, skapanderum, musikstudio, vilorum och andra aktivitetsrum. I centret finns en restaurang. Det är gångavstånd till buss och pendeltåg.

Du får bli del av en engagerad, omtänksam och kompetent arbetsgrupp. Det är ett väldigt varierat arbete och du har stor möjlighet att påverka din situation och dina aktiviteter. Har du någon expertkunskap så ser vi det som en fördel och drar gärna nytta av det.
 • Enhetschef: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig.
 • Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.
Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
 • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
 • är ansvarskännande och har en personlig mognad
 • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Du har lägst högskoleutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen och daglig verksamhet. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Du har körkort och kan tänka dig att köra bil i tjänsten. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Du har kunskaper gällande dokumentation och målformulering. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning i 6 månader till ett år, med chans till eventuell förlängning.
Arbetstider och tjänstgöringsgrad: Måndag till fredag, 100%.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2020-01-10
För mer information kontakta: verksamhetschef saousan.almerai@nytida.se eller enhetschef anna.nordh@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Socionom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se