Coach arbetsterapeut/beteendevetare/pedagog till Nytida Daglig verksamhet

Coach arbetsterapeut/beteendevetare/pedagog till Nytida Daglig verksamhet

Nu söker vi coacher med utbildningsbakgrund arbetsterapeut/beteendevetare /pedagog för daglig verksamhet och tillsvidareanställning. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2021-05-23

Att jobba på en daglig
verksamhet är fantastiskt roligt och ibland utmanande. Det absolut viktigaste för dig som vill jobba hos oss är att du delar vår vision och värdegrund.


Vår vision lyder Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det innebär att du ska vara genuint intresserad av att möta våra brukare med värme och engagemang för att skapa förutsättningar för dem att växa och utvecklas utifrån sin egen motivation och vilja. Genom det bidrar du varje dag till att deras arbetsdag blir så bra och meningsfull som möjligt. Vi strävar efter att ha personalgrupper som kompletterar varandra med olika kompetenser. Både utifrån utbildning och erfarenhet men också utifrån personliga egenskaper. Så får vi det bästa tänkbara teamarbetet i verksamheten, vilket gynnar alla som tar del av vår verksamhet.

Just
nu söker vi dig som är utbildad arbetsterapeut/ beteendevetare/ pedagog eller motsvarande kompetens inom socialt arbete och som verkligen vill jobba i direkt socialt arbete genom att stötta personer med funktionsvariationer till utveckling.

Om
verksamheterna

Vi söker
nu medarbetare till våra verksamheter i Spånga, Nacka, Haninge och Skärholmen.
Våra verksamheter ligger i fina omgivningar nära till natur, vatten, restauranger, affärer och samhällsservice samt närhet till kommunala färdmedel.

Ditt uppdrag

Arbetet innebär att stötta personer med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och/eller intellektuell funktionsnedsättning till utveckling. På Nytidas dagliga verksamhet har vi en huvudinriktning; den individuella.

Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. En stark önskan hos många är att knyta eller återknyta kontakten med arbetslivet.

I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammans med våra brukare:
 • Kartlägga resurser och utmaningar samt sätta upp mål
 • Planera och dokumentera utifrån aktuell genomförandeplan
 • Ha kontakter med handläggare, arbetsgivare, nätverk och andra relevanta aktörer.
 • Hitta, ta kontakt och samverka med arbetsgivare i de fall brukaren har arbete/praktik som sitt mål. Vi jobbar enligt vår metod "Jobbtrappan" som är baserad på Supported Employment.
Dina kvalifikationer
 • Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor.
 • Arbetet kräver att du har en personlig mognad samt att du är ansvarskännande, prestigelös och flexibel.
 • Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.
 • Du har ett kreativt och lösningsfokuserat förhållningssätt och du tar som medarbetare ansvar för att vara med och påverka.
Din formella utbildningsbakgrund är arbetsterapeut/ beteendevetare/ pedagog eller motsvarande kompetens inom socialt arbete.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.
Körkort för personbil.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
 • En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, ledare som arbetar nära i verksamheten och stor möjlighet för dig att påverka.
 • En gemensam pedagogik för att kunna ge det bästa stödet till våra brukare.
 • Kollektivavtal med tjänstepension.
 • Du kommer ingå i en mycket kompetent arbetsgrupp. Vi vill tillvarata allas kompetens och ser som självklart att vi delar varandras kunskaper och erfarenheter och stöttar varandra
Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Arbetstider och tjänstgöringsgrad: Mån - Fre 8.00 -16.30. Vi söker dig som vill jobba 100%.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: vi söker både omgående och i slutet av augusti.
Sista ansökningsdag: 2021-05-23, men vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande.
För mer information kontakta: Lotta Lindroos, rekryteringsamordnare.
Mail: lotta.lindroos@nytida.se, tel: 0760-300 158
Facklig kontakt: Kommunal 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se