Kvalitets- och hållbarhetschef

Kvalitets- och hållbarhetschef

Som Kvalitets- och hållbarhetschef kommer du att arbeta tätt ihop med produktionsledet och rapportera direkt till vår VD. Du har en självklar plats i vår ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del vara att upprätthålla och utveckla våra interna rutiner och vårt kvalitets- och miljöledningssystem. Du är ytterst ansvarig för att våra produkter är säkra ur ett kvalitets-miljö och hygienperspektiv.

Du kommer arbeta självständigt, vara modig och ta beslut likväl som du är en lagspelare, kan se helheten och förstå affären. Du ska hitta lösningar före andra ser problemet.

Tjänsten är placerad i Johanneshov. Under 2021 kommer vi att flytta ifrån Slakthusområdet och in i nya lokaler i närområdet. Du kommer ha en viktig roll när vi tar fram vår framtida fabrik.

Arbetsuppgifter
  • Ägare av kvalitets- och miljöledningssystem. Vi är sedan 2003 certifierade mot BRC.
  • Driva kvalitet, miljö och hållbarhetsfrågor på ledningsnivå.
  • Upprätta och utveckla rutiner gällande kvalitet, miljö och hygien.
  • Kontrollera att allt arbete i produktionen löper enligt rutiner ur ett kvalitets, miljö och hygienperspektiv.
  • Inspirera, entusiasmera och utbilda produktionspersonal gällande kvalitet, miljö och hygien.
  • Uppföljning av interna revisioner och korrigerande åtgärder.
  • Utföra riskbedömningar och provtagningar
  • Konsument och kundreklamationer
  • Övervakning och identifiering av livsmedel- och miljölagstiftning samt branschkrav.
Kvalifikationer

Vi ser att du har relevant utbildning/erfarenhet inom kvalitet och/eller livsmedel samt att du har arbetat med kvalitet och hållbarhet i minst fem år. Meriterande om du är väl insatt i BRC. Vi kräver goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Office-paketet och andra administrativa verktyg och program. Du är van att arbeta i projektform, gärna som projektledare.

Personliga egenskaper

Din personlighet präglas av noggrannhet, ordning och reda. Du är prestigelös, ser vad som behöver göras samtidigt som du har skinn på näsan och vågar säga ifrån. Du är van att arbeta i rätt tempo och kan hålla deadlines.

Du är förtroendeingivande med en stor integritet. Du är resultatinriktad, driven och har förmågan att utveckla nya arbetssätt på ett innovativt sätt. Vi ser även att du är en initiativrik person som har lätt för att prioritera, fokusera på lösningar och möjligheter.

Tycker du om att arbeta i ett varmt och familjärt företag samtidigt som du brinner för mat? Då kommer vi att trivas ihop. Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan

Ansökan med personligt brev samt CV skickar du senast 2019-04-12 till susanne.arnersten@nybergsdeli.se . Märk din ansökan Kvalitets- och hållbarhetschef.

Vänta inte med din ansökan, intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi undanbeder oss kontakt från rekrytering och bemanningsföretag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Livsmedel, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nybergsdeli.se
Sista ansökningsdag 12 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nybergs Deli är ett familjeföretag med visionen "Bra mat till alla", för oss innebär det att vi erbjuder ett noggrant utvalt och varierat sortiment av god och bra mat som alla ska ha råd med.

Vi är ca 80 anställda, fördelade på kontor och flera produktioner i slakthusområdet söder om Stockholm. Vi tillverkar till största delen förädlade köttprodukter men här har vi även vår vegofabrik där vi tillverkar vår vegetariska produkter.

Familjeföretaget har anor från 1927 då farfar Allan Andersson kom till stan. Företaget drivs sedan 1991, i samma entreprenörs- och kvalitetsanda, av Allans barnbarn Christer Andersson och Niklas Söderlind tillsammans med sin kusin Katarina Hellsén Jarvin. Även om mycket har förändrats och moderniserats genom tiderna så går det kompromisslösa kvalitetstänkandet fortfarande som en röd tråd genom det dagliga arbetet.