Webb- och apputvecklare

Webb- och apputvecklare

Dina arbetsuppgifter

Som Webb- och apputvecklare hos Nya Boendet kommer du att arbeta med vidareutveckling och förbättring av företagets plattform som består av hemsida och app. Arbetet kommer vara varierande och du kommer arbeta med allt från att fixa buggar till att ta fram en ny utvecklingsplan för plattformen. Målet med ditt arbete kommer främst vara att utveckla en levande och användarvänlig hemsida och app för att uppnå så bra kundupplevelse som möjligt.

De tekniker som du kommer arbeta med är bland annat HTML, CSS, JavaScript/jQuery och MongoDB. Du kommer ha ett nära samarbete med sälj och marknad via bland andra företagets VD samt Content Manager/Customer Success Manager. Nya Boendet har även stöd av dem som skapat plattformen.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd av Studentwork men arbeta uppdragsbaserat hos Nya Boendet. Uppdraget kommer pågå i ca 12 månader och därefter finns det goda möjligheter till förlängning och/eller överrekrytering förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Detta är en perfekt möjlighet att bli en viktig spelare i ett start-up med enorma utvecklingsmöjligheter, även för dig inom bolaget.

Nya Boendet värdesätter dina personliga egenskaper främst då teamet är litet och det är viktigt att kunna matcha varandra väl för bästa resultat.

Din profil

För att lyckas i den här rollen är du en proaktiv, självgående och driven person med ett engagemang för webbutveckling och att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt. Vi tror även att du är positiv, ser möjligheter och har ett tydligt affärstänk. Tjänsten kräver att du är flytande i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Vad gäller det tekniska ser vi att du har grundläggande erfarenhet i HTML, CSS och JavaScript/jQuery. Har du även erfarenhet av PHP, MongoDB, Microsoft Azure och/eller Apache Cordova ser vi det som meriterande.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 juni 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en driven och engagerad person som ser möjligheter och har ett genuint intresse att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt? Vill du dessutom bli en del av ett kreativt och nystartat företag? Då kan tjänsten som Webb- och apputvecklare hos Nya Boendet vara något för dig! Nya Boendet samlar Sveriges nyproducerade bostäder på ett och samma ställe. En plattform som visar den fulla potentialen för bostäderna, de rätta nyckeltalen, rätt information, hjälp och rådgivning tillsammans med inspiration. Tjänsten är på heltid från och med hösten 2020 och företaget arbetar idag från ett modernt co-working kontor mitt i centrala Stockholm. Låter detta som något för dig? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot sin ansökan redan idag!