Sjuksköterskor till Stockholms län

Sjuksköterskor till Stockholms län

Är du sjuksköterska och söker nattarbete i Stockholms län? Då har vi uppdrag till dig. Skicka en ansökan redan idag så kontaktar vi dig för mer information.

  • Hos oss har du möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi har både kortare och längre uppdrag, så du kan med fördel kombinera uppdraget med andra sysselsättningar.

  • Vi har kontinuerligt lediga uppdrag inom landsting, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige och Norge. Självklart hjälper vi dig med boende och resa om det behövs.

  • Hos oss behöver du inte vänta på lönen, den är på ditt konto 4 dagar efter att du rapporterat dina tider. Vi tillämpar individuell lönesättning som bygger på din kompetens. Vi har kollektivavtal och fullt försäkringsskydd för våra anställda.

Du är även välkommen att kontakta oss direkt på 0455-302800 eller info@nursepartner.se
Mer info
Telefon 0455-302800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida http://www.nursepartner.se
Sista ansökningsdag 18 jan 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nurse Partner är ett av Nordens ledande företag inom sjuksköterskebemanning. Vi är en omhändertagande arbetsgivare som ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över din egen tid. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget där du är unik!