Säljare, Stockholm

Säljare, Stockholm

Säljare
konferens & event


till Expo Medica, Stockholm

Söker
du ett spännande och utvecklande säljjobb på ett modernt och framgångsrikt utbildningsföretag som värnar om våra anställdas personliga utveckling, välmående och hälsa.


- Då kan detta vara jobbet för dig!

Om
Tjänsten


Expo Medica är sedan många år ledande inom konferenser som rör hjärnans hälsa.

Som säljare kommer du att jobba med telefonen som ditt främsta redskap och får det övergripande ansvaret att sälja utställarplatser på samtliga av våra konferenser/mässor. Du kommer vara en del av det team som utvecklar våra produkter och kommer att ha ett nära samarbete med projektledarna, men även vara en viktig nyckelperson i den övriga organisationen. Rollen som säljare hos oss innebär att du utvecklar, bygger relationer på redan befintliga kunder samt nykundsbearbetning då vi är i en expansiv fas.

Du blir stationerad på vårt Stockholmskontor, Västmannagatan 15, och dina arbetstider är flexibla.

Profil

Vi söker dig som är driven och är van att jobba resultatinriktat mot en tydlig budget. Du kan vara i början av din säljkarriär eller redan vara en etablerad säljare. Viktigast av allt är att du har rätt inställning, attityd och har passion för människor och av att skapa resultat. Att du dessutom är kommunikativ, social, självgående och har ett varmt hjärta ser vi som en självklarhet för att passa in i teamet.

Varför
jobba hos oss?


Vi är målinriktade och fokuserade samtidigt som det är högt i tak i vår organisation och vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet! Att arbeta tillsammans och mot samma mål är a och o hos oss och vi tycker att det blir lättare om man har roligt tillsammans. Om du söker ett jobb med mycket eget ansvar och möjlighet till utveckling är detta platsen för dig då vi satsar på att växa de kommande åren.

Vi
erbjuder

en tjänst med mycket frihet
under ansvar och med goda möjligheter till utveckling på en av Sveriges mest välrenommerade utbildningsföretag.

Expo Medica startade år 2000 och finns både i Malmö och i Stockholm. Som anställd hos Expo Medica blir du en del av en dynamisk och expansiv organisation.

Expo
Medica arbetar målinriktat för att skapa en personlig, proffsig och hållbar miljö där goda affärer förenas med hjärna, hjärta och värme.

Att ge
tillbaka


Vi på Expo Medica arbetar för människors lika värde. Vi har byggt upp en ideell förening där vi hjälper de mest utsatta flickorna i Mombasa, Kenya. En del av vår vinst går oavkortat till denna förening varje år. För hos oss är de viktigt att kunna ge tillbaka!

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson, tel. 0708 - 30 65 43 eller Ann Szieger, tel.
040-660 67 23.

Varmt välkommen med din ansökan!

Expo
Medica grundades 2000 och har kontor i både Malmö och Stockholm. Vi utbildar årligen flera tusen personer på våra konferenser, kurser och event inom människovårdande yrken. I Stockholm sitter vår avdelning som arbetar med hjärnans hälsa, trauma och beroende, och Malmö har vi en avdelning som arbetar mot den somatiska delen. Vi på Expo Medica brinner för utsatta människors hälsa och välbefinnande. Våra kunder är alltifrån privata vårdgivare, Kriminalvården, landsting och socialtjänster runt om i landet. Flera av våra kongresser spelas årligen in av Svt Kunskapskanalen!


Vill
du veta mer om oss:
www.expomedica.se

Sökord: innesäljare, telefonsäljare, säljare, konferens, mässor, sälj, försäljare, försäljning, utesäljare, distriktsäljare, utesäljare, fältsäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 18 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!