Säljare, Stockholm

Säljare, Stockholm

Säljare konferens & event
till Expo Medica, Stockholm

Söker du ett spännande och utvecklande säljjobb i ett modernt och framgångsrikt bolag som värnar om våra anställdas personliga utveckling, välmående och hälsa.
- Då kan detta vara jobbet för dig!

Om Tjänsten
Expo Medica är sedan många år ledande inom konferenser som rör hjärnans hälsa. Som säljare kommer du att jobba med telefonen som ditt främsta redskap och får det övergripande ansvaret att sälja utställarplatser på samtliga av våra konferenser/mässor:
  • Psykisk (O) hälsa - Samhällets barn & unga
  • Vuxna & psykisk hälsa
  • Traumadagen
  • Beroendedagen
  • Psykisk (O) hälsa - Väst
  • Psykisk (O) hälsa - Syd
  • Psykisk (O) hälsa - Norr
Du kommer vara en del av det team som utvecklar våra produkter och kommer att ha ett nära samarbete med projektledarna, men även vara en viktig nyckelperson i den övriga organisationen. Rollen som säljare hos oss innebär att du utvecklar, bygger relationer på redan befintliga kunder samt nykundsbearbetning då vi är i en expansiv fas.

Du utgår från vårt Stockholmskontor, Västmannagatan 15, och dina arbetstider är flexibla.

Profil
Vi söker dig som antingen är i början av din säljkarriär eller som redan är en etablerad säljare. Viktigast av allt är att du har rätt inställning, attityd och har passion för människor och av att skapa resultat. Att du dessutom är kommunikativ, social, självgående och har ett varmt hjärta ser vi som en självklarhet för att passa in i teamet.

Varför jobba hos oss?

Vi är
målinriktade och fokuserade samtidigt som det är högt i tak i vår organisation och vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet! Att arbeta tillsammans och mot samma mål är a och o hos oss och vi tycker att det blir lättare om man har roligt tillsammans. Om du söker ett jobb med mycket eget ansvar och möjlighet till utveckling är detta platsen för dig då vi satsar på att växa de kommande åren.

Vi erbjuder en tjänst med mycket frihet under ansvar och med goda möjligheter till utveckling på en av Sveriges mest välrenommerade utbildningsföretag.
Expo Medica startade år 2000 och finns både i Malmö och i Stockholm. Som anställd hos Expo Medica blir du en del av en dynamisk och expansiv organisation.

Expo Medica arbetar målinriktat för att skapa en personlig, proffsig och hållbar miljö där goda affärer förenas med hjärna, hjärta och värme.

Förmåner
Vi på Expo Medica värnar inte bara om våra anställdas personliga utveckling utan satsar även på välmåendet och hälsan. Därför är det en självklarhet för oss att erbjuda våra anställda ett stort utbud av olika möjligheter inom hälsans tecken.

Att ge tillbaka
Vi på Expo Medica arbetar för människors lika värde. Vi har byggt upp en ideell förening där vi hjälper de mest utsatta flickorna i Mombasa, Kenya. En del av vår vinst går oavkortat till denna förening varje år. För hos oss är de viktigt att kunna ge tillbaka!

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson, tel. 0708 - 30 65 43 eller Ann Szieger, tel. 040-660 67 23.

Expo Medica grundades 2000 och har kontor i både Malmö och Stockholm.Vi utbildar årligen flera tusen personer på våra konferenser, kurser och event inom människovårdande yrken. I Stockholm sitter vår avdelning som arbetar med hjärnans hälsa, trauma och beroende, och Malmö har vi en avdelning som arbetar mot den somatiska delen. Vi på Expo Medica brinner för utsatta människors hälsa och välbefinnande. Våra kunder är alltifrån privata vårdgivare, Kriminalvården, landsting och socialtjänster runt om i landet.? Flera av våra kongresser spelas årligen in av Svt Kunskapskanalen!

Vill du veta mer om oss: www.expomedica.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, fältsäljare, regionsäljare, distriktsäljare, utesäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 17 sept (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!