Teknisk regionsäljare till Novotek

Teknisk regionsäljare till Novotek

Om rollen

Du kommer att utarbeta plan och målsättning för expansion i regionen i samråd med försäljningschefen. Regionansvaret omfattas primärt, men inte uteslutande, av bearbetning och utökning av Novoteks befintliga kundstock med målet att driva mot en fortsatt expansion i region öst och Norr. Det innebär att kunna identifiera kundens behov inom området industriell IT och IOT samt finna rätt lösning baserad på en mix av Novoteks produkter, tjänster och lösningar. Regionsansvaret omfattas av Öst och Norr och du bor/utgår sannolikt även inom detta geografiska område med omnejd. För tjänsten krävs körkort.

Vi söker

Du som söker har ett några års erfarenhet av att driva gärna komplex teknisk försäljning, B2B. Kanske har du arbetat med systemförsäljning mot tillverkande industri och/eller har erfarenhet från processystem/ produktionssystem och förståelse för terminologin.
Du är sannolikt tekniskt skolad, högskoleingenjör eller besitter motsvarande kunskaper och har ett naturligt starkt intresse för området.

Om dig

Du är duktig på att läsa av människor snabbt och kan skapa goda relationer till kunder och personal. Du gillar att nätverka inom och utanför organisationen för att förstärka dina relationer. Ditt fokus är kundbehov och kundtillfredsställelse och du sätter höga normer för kvalitet och kvantitet.
Du har lätt för att lära dig nya uppgifter, memorerar snabbt information och samlar heltäckande underlag för att stödja beslutsfattande.
Du sätter klart definierade mål, planerar aktiviteter och projekt i god tid, tar möjliga förändringar i beaktande och utnyttjar tiden effektivt.

Novotek är det familjära företaget som har en ledande position inom sitt gebit. Varumärket och det goda ryktet har skapats av service och kvalitet i världsklass och extremt bra produkter som ligger i framkant. Novotek arbetar med realistiska tillväxtmål då de aldrig ger avkall på kvalitet och kundnöjdhet. Självfallet arbetar man ständigt för att främja ett trevligt arbetsklimat med nöjda medarbetare. För tjänsten utgår du antingen från hemmet alternativt kontoret i Eskilstuna.

Låter det spännande?

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Novotek med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Tengberg på 0763-192489. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Salesgroup Stockholm AB
Hemsida https://www.salesgroup.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Novotek levererar produkter, specialistkompetens och lösningar inom, industriell IT och automation. Novoteks fokus ligger på produktion, där de arbetar inom områden som sträcker sig från tillverkande industri med bl.a. bilindustri, över allmännyttiga produktionsanläggningar som VA och energi, till avancerad petrokemisk och tung processindustri. De erbjuder de verktyg som behövs för att designa, styra och optimera kundernas produktionsprocesser. Bolagets engagemang för miljön har utmynnat i att en ISO 14001 certifiering skall vara klart innan 2019 utgång.

För ytterligare information om Novotek besök gärna https://www.novotek.com/sv/