Vårdbiträden/Undersköterskor och vikariat

Vårdbiträden/Undersköterskor och vikariat

Framtidens omsorgsmedarbetare – Är det du?

Fasta tjänster 75-100%

Vi erbjudet fasta tjänster dag, kväll och natt, med omgående anställning eller om några månader. Allt utifrån hur snabbt Du kan bli en av oss. Våra krav är enkla. Rätt person med rätt hjärta som vill göra avtryck i omsorgen. Är Du vårdbiträde eller undersköterska är detta meriterande, precis som om Du har körkort. Ålder är bara en siffra och så länge Du kan och vill ge andra människor omsorg är Du en av oss. Dina personliga egenskaper är alltså det allra viktigaste. Visst låter det härligt? Har Du körkort är detta mycket meriterande.

Sommarvikariat och fasta helger på rullande schema

Inför sommaren söker vi 15 medarbetare som ska arbeta minst 6 veckor i följd och varannan helg. Arbetstiden är dag och kvällstid. I några enstaka fall även natt där Du kommer arbeta i vår nattpatrull som består av sex personer. Arbetstiderna dag är 07:30-15:30 och kväll 15:45-21:45. Vi kallar till löpande till intervju.

En klar merit är att Du omgående kan starta och få upp "värmen" lite inför sommaren och då börja arbeta helger hos oss. Detta gäller även om Du efter sommaren vill fortsätta som fast medarbetare under såväl kvällar som helger. Har Du körkort är detta mycket meriterande.

Skicka omgående in ditt personliga brev och din CV så kontaktar vi Dig inom 2 dagar om Du har det som krävs för att arbeta hos oss. Du mailar till jobb@novaomsorg.se

Läs även vidare på www.novaomsorg.se

Vi har kollektivavtal och är medlem i vårdföretagarna!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nova Omsorg har sedan starten 2014 etablerat sig som det naturliga valet för människor med behov av stöd i hemmet. Idag är vi 160 medarbetare fördelat på tre fina kontor och växer både organiskt och genom förvärv av andra företag. Vi finns i Kärrtorp, Farsta och Hammarby Sjöstad och planerna är att fortsätta expandera i Södra Stockholm i avgränsade områden.

Vårt mål är att vara annorlunda och för att möta framtidens omsorgsbehov har vårt fokus från början varit att som arbetsgivare synliggöra våra medarbetare och se till att skapa en trygghet i anställningen. Detta har medfört låg mycket låg personalomsättning och en trygg arbetsgrupp där laget alltid går före jaget.