Operational Risk Analyst

Operational Risk Analyst

När du blir en del av Northmill-familjen får du många ödmjuka, öppna och engagerade kollegor som tillsammans har en enorm kapacitet att driva innovation med ett gemensamt mål - att skapa den bästa neobanken i Europa!

Northmill är och kommer alltid vara en plats där vi ser olikheter som en viktig framgångsfaktor. Vi är en arbetsplats där du alltid kan vara dig själv, växa både professionellt och som person. På Northmill vill vi tillsammans växa med dig och din karriär, möjligheterna är stora om du har rätt inställning.

Om du väljer att söka till Northmill är det viktigt att du delar vår vision om att varje kund räknas och att den feedback vi får är till för att vi ska bli bäst. Vi erbjuder dig att vara med på en unik upplevelse och resa som ger dig möjlighet att vara en del av något som är större än dig själv. Du kommer få chansen att göra skillnad - på riktigt! Hos oss kommer Vi före Mig.

Genomsnittsåldern hos oss är 32 år, vi talar mer än 20 olika språk, drömmer stort, prövar nya saker och utmanar ständigt status quo.

Om rollen

Dina övergripande ansvarsområden kommer att vara identifiering, mätning och övervakning av Northmills operativa risker. Detta innebär att en stor del av dina dagliga arbetsuppgifter kommer bestå av att genomföra aktiviteter enligt kontrollplan, agera rådgivare mot verksamheten, löpande identifiera operativa risker och se till att de hanteras, följa upp tidigare identifierade brister samt incidenthantering. Du kommer även att arbeta med uppföljning av KRIer samt rapportering av operativa risker till ledning och styrelse.

Om dig

Vi tror att du är en kritiskt och innovativt tänkande person med god kunskap i att tolka relevanta regelverk samt beakta verksamhetsperspektiv. Du är kommunikativ, noggrann, initiativrik och självgående, samtidigt som du är analytiskt lagd med en hög grad av people skills.

Du har högskoleexamen inom exempelvis ekonomi eller IT management och det är meriterande om du innehar certifiering inom riskområdet.

Vi tror vidare att du tidigare har arbetat med operativa risker alternativt informationssäkerhet i 2-5 år och arbetat i eller mot reglerad verksamhet inom bank och finans. Det är meriterande om du har kunskap inom EBA:s riktlinjer för hantering av IKT-risker och säkerhetsrisker (EBA/GL 2019/04) samt standarder inom informationssäkerhet, exempelvis ISO 27000, NIST eller liknande.

Ansök idag och bli en del av Northmill-familjen!

Vi går igenom ansökningar och intervjuer hålls kontinuerligt, så vi uppmuntrar dig att ansöka så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Northmill is a tech company with a banking license aiming to improve financial life, offer merchants smart solutions and erase the borders between in-store and online.

Northmill creates a more personal and relevant experience for people and companies, helping more than 2,500 merchants and 600,000 end users.