Kredithandläggare

Kredithandläggare

Vad vi erbjuder dig

När du blir en del av Northmill-familjen får du många ödmjuka, öppna och engagerade kollegor, som tillsammans har en enorm kapacitet att driva innovation med ett gemensamt mål - att skapa den bästa neobanken i Europa! Northmill är, och kommer alltid vara, en plats där vi ser olikheter som en viktig framgångsfaktor. Vi är en arbetsplats där du alltid kan vara dig själv, växa både professionellt och som person. På Northmill vill vi tillsammans växa med dig och din karriär, möjligheterna är stora om du har rätt inställning.

Northmill har idag mer än 200 000 kunder, grundades 2006 och vi har haft vår banklicens sedan 2019. Vi är 150 fantastiska kollegor och om du väljer att söka till Northmill, är det viktigt att du delar vår vision om att varje kund räknas och att den feedback vi får är till för att vi ska bli bäst. Vi erbjuder dig att vara med på en unik upplevelse och resa, som ger dig möjlighet att vara en del av något som är större än dig själv. Du kommer få chansen att göra skillnad - på riktigt. Hos oss kommer VI före MIG. Den genomsnittliga medarbetaren på Northmill är 32, vi talar mer än 20 olika språk, drömmer stort, prövar nya saker och utmanar ständigt status quo. Utöver detta kommer du att njuta av roliga saker som frukost på kontoret varje dag, utbildningsforum och sociala evenemang i vårt helt nya kontor på Regeringsgatan 20, med en häpnadsväckande utsikt över Stockholm.

Ditt bidrag

I rollen som kredithandläggare kommer du bland annat att arbeta med en av de mest spännande finansiella tjänster som finns. Ditt jobb blir att hjälpa kunder till en bättre personlig ekonomisk situation - Northmills vision! Hos oss kan kunderna öppna sparkonto, låna pengar eller sänka räntan på sina nuvarande lån och krediter.

Som kredithandläggare kommer du främst att kommunicera med våra kunder via telefon, e-post och chatt. Du kommer att göra allt från kreditbedömningar till att ge bästa möjliga service och på så sätt hjälpa våra kunder. Detta är rollen för dig som är duktig på att bygga relationer och som drivs av att hjälpa människor.

Om dig

För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en bra lagspelare som trivs i ett högt tempo, har goda kommunikationskunskaper och alltid strävar efter att tillhandahålla service i världsklass. Vi tror också att du är en flexibel person med stor nyfikenhet, driv och uthållighet. Dessutom talar och skriver du flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Det är meriterande men ej nödvändigt om du har:
  • Ekonomisk examen
  • Erfarenhet av kundservice, försäljning eller kredithantering
Ansök idag och bli en del av Northmill-familjen!

Vi går igenom ansökningar och intervjuer hålls kontinuerligt, så vi uppmuntrar dig att ansöka så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Northmill is a tech company with a banking license aiming to improve financial life, offer merchants smart solutions and erase the borders between in-store and online.

Northmill creates a more personal and relevant experience for people and companies, helping more than 2,500 merchants and 600,000 end users.