Digital Marketing Manager

Digital Marketing Manager

Detta är en unik möjlighet för dig som vill tillhöra ett av Sveriges snabbast växande fintech-bolag. Vi är ett framåtskridande, lönsamt bolag där design & teknik regerar!

Vår vision är enkel: Förenkla människors finansiella vardag med modern teknik och framför allt, intuitiv design. Sedan Northmill grundades 2006 har marknadsföringen drivits inhouse och vi är otroligt stolta över att vara ledande inom branschen digital marknadsföring. Northmill innehar topp-positioner på de allra mest konkurrensutsatta nyckelorden.

Nu söker vi dig som ska ta vårt marknadsföringsarbete till nästa nivå!

Om tjänsten
Nu söker vi på Northmill en Digital Marketing Manager som vill vara med på Northmills fortsatta expansion. Marknadsteamet består idag av tre medarbetare som alla delar samma passion för digital marknadsföring. Vi arbetar agilt och du kommer agera Scrum-master och leda och fördela arbetet. Du kommer rapportera till Chief Marketing Officer och stötta honom i det strategiska arbetet.

Ditt huvudfokus är att säkra kompetensen i teamet, att marknadsavdelningen levererar och att dina team-medlemmar trivs och utvecklas. Du arbetar med alla delar av Northmills marknadsföring och har en nyckelroll i bolaget och den fortsatta expansionen av marknadsdivisionen.

Om dig
För att lyckas i den här rollen tror vi att, förutom passion för digital marknadsföring såklart, du är kreativ, pedagogisk och en people-person av rang. Vi tror att du, precis som vi, trivs i en entreprenöriell miljö och drivs av förändring, utveckling och nytänkande.

Vi söker dig som är redo för en rejäl utmaning i ett bolag som ser marknadsföringen som en naturlig del av organisationen snarare än en stödfunktion.

Vidare besitter du:
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
 • Minst 3 års erfarenhet av digital marknadsföring
 • Tillräckligt bra kunskaper för att utbilda inom områdena SEO, SEM, Content, CRO etc
Meriterande:
 • Tekniska färdigheter
 • Erfarenhet av branschen
 • Erfarenhet av ledarskap
 • Relevant utbildning inom marknadsföring eller liknande
Praktisk information

Start: Så fort vi hittat vår perfect match!

Kontaktperson: Arim Salci, CMO

Vad erbjuder vi?
En heltidstjänst och en nyckelroll på ett snabbt växande företag där du har stor möjlighet att påverka din egna utveckling, karriär och arbetssituation. Du kan även räkna med följande:
 • Ett gäng härliga, drivna och ödmjuka kollegor och en unik kultur. Det är en stor del av vår framgångssaga. Förutom ändlöst intresse för innovativ teknik, design och data är vi experter på allt från fotboll, hundar, nintendo, inredning, teknik och mycker mer. Vi söker alltid efter ny kunskap och har en nyfikenhet som aldrig mättas. Vi bygger strukturer och ser detaljer som många andra missar.
 • Sociala events, mässor och andra utbildningsforum. Vår konferens NorthCon för hela företaget, där vi besökt bl.a Madrid, Prag & Palma.
 • Work-Life-Balance. Ett gediget friskvårdsbidrag. Gym finns 2 minuter bort, så du hinner ta ett pass på lunchen eller en joggingrunda runt området!
 • Frukost varje morgon så du kan ta dig an arbetsdagen på topp.
 • Frukt varje dag för att ladda på med energi under dagen.
 • Häftiga, ljusa lokaler med fönster från golv till tak beläget på 29:e våningen i Kista Science Tower.
Mer info
Kontaktperson TeamTailor
Email Mejla TeamTailor
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Northmill is a Swedish fintech innovation company. We develop straightforward and secure financial services for everyone through new technology, innovation and lots of passion.