Compliance Officer

Compliance Officer

Nu söker vi på Northmill en Compliance officer som vill vara med och vidareutveckla området på vårt snabbväxande och lönsamma fintechbolag med stort fokus på produktutveckling och teknik. Vår vision är att förenkla människors finansiella vardag med modern teknik och intuitiv design. Är du vår nya Compliance officer?

Om tjänsten
Du ansvarar för att bygga upp compliancefunktionen samt utveckla compliance arbetet på Northmill och säkerställa att funktionen efterlever och utför de arbetsuppgifter som styrelsen har ålagt funktionen genom fastställda Policys. Du kommer att arbeta med ordinarie kontrollverksamhet inom ramen för ditt ansvarsområde, "regulatory watch", NPAP, myndighetskontakter. Vidare kommer du avrapportera till Styrelse och VD.

Om dig
För att lyckas i den här rollen krävs en stor passion för ämnet, du jobbar självständigt, metodiskt, strukturerat och med eget driv men förstår samtidigt vikten av organisation och struktur. Vi tror att du är analytisk, noggrann, uppskattar god kommunikation och samarbete. Vidare trivs du i en entreprenöriell miljö full av förändring, utveckling och nytänkande. Vi tror att rätt person för denna roll är redo att ta ett helhetsansvar för sitt område och stå på egna ben. Vidare besitter du:
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
  • Juridisk examen
  • Minst 2 års erfarenhet av praktiskt compliance arbete företrädesvis inom bank eller finans
  • Väldigt god förståelse och praktisk erfarenhet av tillämpningen av de regelverk som styr compliancefunktionens arbete hos en bank/kreditmarknadsbolag
  • Bra förståelse och erfarenhet av AML-regelverken
Meriterande:
  • Erfarenhet av kredit- och inlåningsverksamhet
Praktisk information
Start: Så fort vi hittat rätt kandidat

Vad erbjuder vi?
En heltidstjänst och en nyckelroll på ett snabbt växande fintech-företag där du har stor möjlighet att påverka din egna utveckling, karriär och arbetssituation. Du kan även räkna med följande:
  • Ett gäng härliga, drivna och ödmjuka kollegor och en unik kultur. Det är en stor del av vår framgångssaga. Förutom ändlöst intresse för innovativ teknik, design och data är vi experter på allt från fotboll, hundar, nintendo, inredning, teknik och mycket mer. Vi söker alltid efter ny kunskap och har en nyfikenhet som aldrig mättas.
  • Sociala events, mässor och andra utbildningsforum. Vår årliga konferens Northcon för hela företaget, där vi besökt bl.a Madrid, Prag & Palma.
  • Work-Life-Balance. Ett gediget friskvårdsbidrag. Gym finns 2 minuter bort, så du hinner ta ett pass på lunchen eller en joggingrunda runt området!
  • Häftiga, ljusa lokaler med fönster från golv till tak beläget på 29:e våningen i Kista Science Tower, med utsikt över hela Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 okt 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Northmill is a Swedish fintech innovation company. We develop straightforward and secure financial services for everyone through new technology, innovation and a lot of passion.