Art Director

Art Director

Detta är en unik möjlighet för dig som vill tillhöra ett av Sveriges snabbast växande fintech-bolag. Vi är ett framåtskridande, lönsamt bolag där design & teknik regerar!

Vår vision är enkel: Förenkla människors finansiella vardag med modern teknik och framför allt, intuitiv design. Sedan Northmill grundades 2006 har marknadsföringen drivits inhouse och vi är otroligt stolta över att vara ledande inom branschen digital marknadsföring.

Nu söker vi dig som kommer att ansvara för konceptualiseringen av vår design på hela Northmill. Älskar du digital design, ser livet i färg och har en känsla för det visuella? Då kan du vara nästa Northmillian!

Om tjänsten

Som Art Director på Northmill kommer du ansvara för hela konceptualiseringen & designen av vår produktportfölj. Detta involverar allt ifrån webbdesignen på våra hemsidor till framtagning av design för Northmills nya app. Du kommer vara vår första renodlade Art Director på Northmill och kommer således ansvara för hela kedjan från idé till färdig produkt. Du kommer bli en del av marknadsteamet som idag består av tre medarbetare som alla delar samma passion för digital marknadsföring.

Om dig

Du älskar att designa och är besatt av det visuella! Du brinner för att skapa framstående kreativa koncept, skapa idéer med effekt och utforska nya innovativa sätt att kommunicera med våra kunder. Vi tror också att du är en driven, effektiv person som alltid ligger steget före.

Du beskriver dig själv som en generalist och har arbetat på bred front inom skrået, vidare brinner du lite extra starkt för digital och mobil design. Du behöver inte kunna koda utan det viktigaste är att du kan skapa funktionell, enkel design av absolut högsta kvalitet.

Vi söker dig som:
 • Har erfarenhet av digital design i minst 5 år
 • Arbetat med digital eller mobil design i minst 2 år
 • Tidigare erfarenhet av att bygga en identitet från blankt papper
 • Talar flytande engelska och svenska
Meriterande:
 • Du har erfarenhet av att koda
 • Du har erfarenhet av copy och/eller kommunikation
 • Du har relevant utbildning
Praktisk information

Start: Så fort vi hittat vår perfect match!

Extent: Heltid

Kontaktperson: Arim Salci, CMO

Vad erbjuder vi?

En heltidstjänst och en nyckelroll på ett snabbt växande företag där du har stor möjlighet att påverka din egna utveckling, karriär och arbetssituation. Du kan även räkna med följande:
 • Ett gäng härliga, drivna och ödmjuka kollegor och en unik kultur. Det är en stor del av vår framgångssaga. Förutom ändlöst intresse för innovativ teknik, design och data är vi experter på allt från fotboll, hundar, nintendo, inredning, teknik och mycker mer. Vi söker alltid efter ny kunskap och har en nyfikenhet som aldrig mättas. Vi bygger strukturer och ser detaljer som många andra missar.
 • Sociala events, mässor och andra utbildningsforum. Vår konferens NorthCon för hela företaget, där vi besökt bl.a Madrid, Prag & Palma.
 • Work-Life-Balance. Ett gediget friskvårdsbidrag. Gym finns 2 minuter bort, så du hinner ta ett pass på lunchen eller en joggingrunda runt området!
 • Frukost varje morgon så du kan ta dig an arbetsdagen på topp.
 • Frukt varje dag för att ladda på med energi under dagen.
 • Häftiga, ljusa lokaler med fönster från golv till tak beläget på 29:e våningen i Kista Science Tower.
Mer info
Kontaktperson TeamTailor
Email Mejla TeamTailor
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Art director
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Northmill is a Swedish fintech innovation company. We develop straightforward and secure financial services for everyone through new technology, innovation and lots of passion.