Account manager med STORT DRIV

Account manager med STORT DRIV

Tjänstebeskrivning

Vill du tjäna mycket pengar och klättra på karriärstegen? Vi söker Dig som vill lära sig försäljning av de bästa!

Vi sitter i innovativa och kreativa lokaler i Bromma, i en unik arbetsmiljö där du kommer få alla möjligheter till extra motivation i vardagen.

Som Säljare på Norteam kommer du att finna, driva och vidareutveckla relationer med nya kunder. Vi tror att du delar vår starka passion för IT och teknik tillsammans med ett genuint intresse för att skapa affärer.

Krav på person

Vi söker dig som har det där lilla extra och som vill gå den extra milen för att lyckas som Säljare. Vi söker dig som är redo att ta ett nytt steg i karriären och satsa på att bli bäst! Hos oss kommer du få lära av de bästa och få ta del av våra framgångar!

Vi tror att du tidigare arbetat med försäljning B2B eller B2C men har du rätt mentalitet kan du även lyckas om du kommer med andra erfarenheter.

Du behöver inte ha fördjupade kunskaper inom IT området då du alltid har stöttning av en tekniker, det viktiga är ditt driv och din målmedvetenhet.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Ranhammarsvägen 20H, Bromma
Villkor: Stabil grundlön, aggressiv provisionstrappa & tjänstebil

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på nummer 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 feb (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Norteam - ditt team
Norteam är ett IT-bolag vars affärsidé är att erbjuda marknaden en mångfald av hög teknisk kompetens och närvaro för varje kundunik lösning. Vi levererar effektiva IT-, telekom- och utskriftslösningar till företag i alla kategorier.
"Vi på Norteam brinner för att göra det enkelt att köpa IT-tjänster. Vi skräddarsyr lösningar för dig utifrån ditt företags unika behov - alltid till ett fast pris, så att du kan fokusera på ditt"

Sökord: Account Manager, AM, Senior Account Manager, SAM, Mötesbokare, Sälj, Försäljning, B2B, B2C, säljare, utesäljare, innesäljare, Kundansvarig

Välkommen med din ansökan!