Butiksmedarbetare till Kartbutiken!

Butiksmedarbetare till Kartbutiken!

Vår Kartbutik är en specialbutik för kartor och reseguider, som ligger i fina lokaler på Mäster Samuelsgatan 54 i Stockholm. Vi har även försäljning av produkter via vår webbplats och print on demand-tjänster. Nu söker vi en serviceinriktad butiksmedarbetare på heltid.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
  • Försäljning och kundbemötande i butik
  • Försäljning via webbplats samt packning och leverans av varor
  • Varumottagning och registrering av varor
Vem söker vi?
Vi letar efter dig som har erfarenhet av arbete i butik/detaljhandel och goda kunskaper inom IT. Vi önskar att du är serviceinriktad, säljorienterad och alltid har kundbemötandet i fokus. Behöver vi nämna att du gärna får ha ett stort intresse för kartor och resor? Om du har koll på geografi och pratar bra engelska och/eller andra språk är det ett stort plus, eftersom vi har många internationella kunder.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse som inleds med 3 månaders provanställning. Vi behöver din ansökan senast den 23 februari.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Anders Lundström, Försäljnings- och Butiksansvarig: anders.lundstrom@norstedts.se
Pedro Pettersson, Chef Kartor, pedro.pettersson@norstedts.se
Kontaktperson för Unionen är Maria L. Bovin: maria.bovin@wahlstroms.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Sveriges ledande förlagshus med en bred och uppmärksammad utgivning. Vi ger ut skönlitteratur, facklitteratur, barn- och ungdomsböcker med både kvalitet och bredd. Förlagsgruppen består av Norstedts, Rabén & Sjögren, Massolit, B. Wahlströms, Tiden, Norstedts kartor, Böckernas klubb, Barnens bokklubb och Printz Publishing. Förlagsgruppen ägs sedan 2016 av Storytel AB.

Norstedts grundades 1823 och är Sveriges äldsta förlag. Norstedts ger ut både svensk och utländsk skönlitteratur, men även sakprosa, reportage, historia, populärvetenskap, biografier samt faktaböcker om mat, hälsa, träning, och personlig utveckling. Förlaget har givit ut närmare 30 Nobelpristagare.

Rabén & Sjögren grundades 1942 och har en omfattande utgivning av barn- och ungdomsböcker. Förlaget ger bland annat ut Astrid Lindgren, Alfons Åberg, Mamma Mu, Handbok för superhjältar och Harry Potter.