Två operativa försäljningschefer / Account Managers

Två operativa försäljningschefer / Account Managers

Det går snabbt på Nordtronic i Skandinavien, och därför söker vi nu två operativa försäljningschefer /
Account Managers med el-teknisk bakgrund för vårt säljteam.


Hunter ‒ Teknisk projektförsäljning ‒ Affärsutveckling ‒
Proaktiv

Det går bra för Nordtronic och denna positiva utveckling vill vi gärna se fortsätter även i Sverige. Därför söker vi nu två säljtalanger som kan ansvara för utvecklingen på den svenska marknaden.

Du kommer att arbeta under Nordtronic A/S VD med primärt fokus på försäljningsutveckling av vår innovativa produktlinje inom LED-belysning på den svenska marknaden via elgrossister m.m.

Din viktigaste uppgift är att lyssna till kundens behov och sedan hitta lösningar som motsvarar dessa. Du kommer i förlängningen att ansvara för uppsökande försäljningsaktiviteter och underhåll av befintliga kunder, som du även kommer att bolla idéer med. Dessutom kommer du att ansvara för att förbereda försäljningsinformation, samt för att presentera aktiviteter och rapportera om detta till ledningen.

Du är kanske i början av din karriär, med några års erfarenhet inom liknande arbetsområden. Vi förväntar oss att du har en el-teknisk bakgrund som elektriker, installatör eller liknande och gärna med erfarenhet från teknisk försäljning. Kommer denna erfarenhet dessutom från försäljning till grossister eller liknande affärsområden är det ett plus. Vi förväntar oss även att du behärskar alla Microsoft Office-produkter och kan uttrycka dig väl på engelska både i tal och skrift.

Som person är du lösningsorienterad, noggrann och proaktiv. Du är en stark kommunikatör som vet hur man lyssnar på kunden och kan kommunicera på flera nivåer, både internt och externt.

Dessutom är du processorienterad, innovativ och kvalitetsmedveten. Du är organiserad och trivs i en internationell miljö.

Din arbetstid tillbringas i första hand ute hos kunderna, där du klarar av att skapa goda kundrelationer och fina resultat. Det är en fördel om du bor i säljdistriktet södra Sverige eller i Stockholm. Du kommer att arbeta ifrån din egen adress.
Nordtronics huvudkontor ligger i Frederikshavn. Där kommer du som en naturlig del av jobbet att få delta i möten och relevant träning/utbildning m.m.

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete i ett internationellt företag där du får ta eget ansvar i ett framgångsrikt team.
Mer info
Telefon +4553701057
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordtronic.com
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordtronic A/S

Sedan företaget grundades år 2006 har Nordtronics produkter varit bland de bästa på marknaden. En konstant utveckling grundad i den feedback som vi får från våra kunder gör att vi kan leverera framtidssäkra produkter av hög kvalitet.

Nordtronic ägs sedan våren 2019 av SLV Lighting Group, en av Europas största leverantörer i denna bransch. Det nya ägarskapet ger Nordtronic A/S full tillgång till koncernens innovativa avdelning så att vi kan fortsätta fokusera på att behålla rollen som Skandinaviens ledande specialist inom downlight.

Idag har vi ett nära samarbete med danska och tyska ingenjörer för att utveckla innovativa LED-belysningslösningar.

Kalla oss gärna för perfektionister, men vi intresserar oss bara för en
enda sak:

Att skapa de bästa belysningslösningarna.

– Lysande lösningar.