Vi söker en Distriktsäljare till Nordpeis

Vi söker en Distriktsäljare till Nordpeis

Kort om tjänsten

Vi söker en Distriktsäljare till Nordpeis i Stockholm/Mälardalen. Nordpeis är ledande i Europa inom utveckling och produktion av murspisar och kaminer.

Om verksamheten

Nordpeis är ledande i Europa inom utveckling och produktion av murspisar och kaminer. Sedan 1984 har vi producerat och sålt eldstäder och vårat utval utökas kontinuerligt. Vår sortiment har stor bredd och variation, där många olika material används för att skapa den bästa designen och högsta kvalite på våra produkter. Vi är stolta övar att sprida norsk eldstadskultur och design i stora delar av Europa. Vårt stora utval av murspisar, kaminer och insatser har länge varit en succé i Norge, i synnerhet hos dem med höga ekologiska krav på sin eldstad. Nordpeis omsätter ca 300 miljoner kronor och ägs av Nibekoncernen som är börsnoterade.

Mer om tjänsten

Du kommer att ansvara för bearbetningen av viktigaste återförsäljare. Dina kundbesök kommer främst att vara till existerande kunder. En viss del nykundsbearbetning ingår i rollen. Du ansvarar för hela säljprocssen från säljsamtal till kundbesök.Du arbetar med att utveckla relationerna med befintliga och nya återförsäljarna och stöttar dem med din kunskap och kompetens. I tjänsten är utbildning en viktig del. I rollen kommer du också få arbeta med exponeringen av Nordpeis produkter i butiken.
Du har ett sälj och resultatansvar för ditt distrikt och genomför lokala förhandlingar. Du ansvarar för att bygga varumärket Nordpeis hos våra återförsäljare.

Din profil

Du är en erfaren säljare som trivs i rollen med att bearbeta B2B kunder. Du har minst 4-5 års erfarenhet av att arbeta som säljare, helst uppsökande försäljning. Har du dessutom ett visst tekniskt intresse så kommer du lyckats ännu bättre. Tjänsten handlar mycket om att bygga relationer varför vi tror du är positiv och lösningsorienterad. Du drivs av att göra affärer och har förmågan att arbeta självständigt. Du kommer att utgå från din bostad, så det är viktigt att du är strukturerad och har en stark motivation att lyckas.
Känner du att det här är du? Välkommen att söka tjänsten som säljare.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jerker Larsson
Telefon 070-512 97 88
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.