Senior säljare till Nordomatic!

Senior säljare till Nordomatic!

Drivs du av att göra affärer eller är väl bevandrad inom det fastighetstekniska området och vill arbeta närmare kunderna? Då kan detta vara rätt utmaning för dig. Du blir en del av Sveriges största företag på styrentreprenader som kännetecknas av innovation och där du får möjlighet att få arbeta med stora projekt inom exempelvis infrastruktur.

Om tjänsten

Nordomatic är landets främsta specialister inom fastighetsautomation, alltsedan starten 1967. Vi gör två typer av affärer; dels arbetar vi i större ny- eller ombyggnationer, det vi kallar projekt eller entreprenad och dels arbetar vi med service och eftermarknad inom vår nisch och då servar vi fastighetsägare eller driftsorganisationer direkt.

Du kommer att få möjlighet att vara med på en framgångsrik resa där den allra senaste tekniken används. Tjänsten är placerad på företagets entreprenadavdelning där du självständigt ansvarar för att leda dina uppdrag från första kundkontakt till att agera kundansvarig vid slutleverans och uppföljning. Rollen innebär att ta fram den bästa skräddarsydda lösningen till varje enskild kund. Till din hjälp har du Nordomatics breda produktutbud som är helt leverantörsoberoende.

I din roll ingår att:
  • hantera och ansvara för kundförfrågningar/upphandlingar
  • ansvara för att vidareutveckla affären, att arbeta med merförsäljning och upprätthålla kontakt med både leverantörer och framtida kunder
  • ansvara som KAM åt tilldelade kunder
  • förhandla priser och avtal med leverantörer
  • utföra kalkylarbete samt vara projektgruppen behjälplig i kalkyl- och försäljningsarbeten
  • säkra att företagets kvalitetspolicy, miljöpolicy och miljömålsättning fokuseras på och följs
Du kommer rapportera till Försäljningschef Entreprenad och placeringsort kan vara Stockholm eller i kringliggande län.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du tidigare har arbetat i en liknande roll alternativt haft en roll som projektledare eller projektör inom fastighetsinstallationsområdet. Du har ett stort tekniskt intresse och ett flertal års erfarenhet inom relevant område och arbetsuppgifter. Vi söker dig med intresse och kunskap om kalkylering samt goda kunskaper i Officepaketet och då framförallt Excel.

B-körkort samt att du talar och skriver svenska obehindrat är krav.

Vi ser gärna att du har någon form av teknisk eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet som kan ses som likvärdig.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en relationsskapare och som inger förtroende. Du har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv, är positiv och nyfiken inför nya uppgifter. I ditt arbete är du mycket noggrann samtidigt som du är flexibel och inte rädd för att fatta egna beslut. Framförallt är du serviceorienterad och trivs i dialogen med både kollegor och kunder.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Nordomatic med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: styr och regler, fastighetsautomation, fastighetsinstallation, säljare, affärsutvecklare, försäljning
Mer info
Kontaktperson Sissel Pettersen
Telefon 08-120 50 426
Email Mejla Sissel Pettersen
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 4 okt (108 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på 'smart buildings' och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c: a 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 800 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge.