Automationsingenjör

Automationsingenjör

Är du en erfaren automationsingenjör som vill arbeta med utmanande och spännande projekt i Stockholm?

Vill du vidareutvecklas genom att få arbeta med spännande, kvalificerade projekt som inbegriper avancerad och nyskapande teknik? Lockar det dig att få göra detta tillsammans med en arbetsgrupp som värdesätter samarbete? Letar du även efter en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter och själv äger din interna utveckling i bolaget? Sök då tjänsten som automationsingenjör hos Nordomatic!

En självständig roll där du får arbeta med flera olika fabrikat

Nordomatic växer och behöver nu förstärka teamet med ytterligare en erfaren automationsingenjör. I den här rollen arbetar du med PLC/DUC-programmering och får möjlighet att arbeta med flera olika fabrikat, då Nordomatic är ett produktoberoende företag. En del av ditt arbete kommer innebära avprovning, driftsättning och injustering av fastighetsautomationssystem i olika fastigheter. Nordomatic erbjuder dig en självständig roll där du i många fall kommer ha en ledande roll i de olika projekten.

Dina erfarenheter

För att lyckas i denna roll är det önskvärt att du har flera års erfarenhet av fastighetsautomation och av PLC-programmering, konstruktion och projektering. Genom att du har en god förståelse för VVS-processer, god erfarenhet av att arbeta i projekt, samt är van att driva och ta ansvar över det egna arbetet kommer du in i rollen med nya idéer som du gärna delar med dig av till de andra i teamet.

Har du kunskap inom el är det starkt meriterande. Det är dessutom meriterande med systemkunskap inom SAIA, Fidelix, Beckhoff och Mitsubishi. B-körkort och god svenska i tal och skrift är ett krav då tjänsteresor förekommer och du även kommer att ha många sociala kundkontakter.

Nordomatic är ett litet bolag med korta beslutsvägar. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta i och leda spännande projekt inom fastighetsautomation. Projektens storlek varierar och Nordomatic har tidigare arbetat med Solna Business Park, Biomedicum och Citybanan. Läs gärna mer på deras hemsida om de projekt Nordomatic redan har genomfört: https://nordomatic.com/se/

Vem du är

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är driven och nyfiken i din personlighet och är ivrig över att få vara med på en spännande resa! Eftersom Nordomatics tjänster innebär möjligheter att arbeta med avancerade tekniska frågor behöver du även vara idérik och inte vara rädd för att komma med innovativa idéer. Du är dessutom van att arbeta strukturerat och mot deadlines. Vi ser fram emot att få nya kollegor som vågar utmana gamla tankegångar!

Tycker du att Nordomatic verkar vara ett spännande företag med intressanta tjänster? Skicka in din ansökan så berättar vi mer om tjänsten och hur det är att arbeta på Nordomatic!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Nordomatic med Fasticon.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringansvarig Mia Olsson 073 415 43 13, mia.olsson@fasticon.se eller kandidatansvarig Parastoo Afsharian 076- 632 08 99, parastoo.afsharian@fasticon.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på 'smart buildings' och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c:a 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 800 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge. I Sverige finns kontor på 8 platser i landet. Nordomatics huvudkontor ligger i Stockholm/Globen. Våra medarbetare har givit oss höga poäng i ENPS (Employee Net Promotor Score). Snittresultatet i Sverige är 11, och resultat över 20 anses visa att medarbetarna verkligen trivs. På Nordomatic är resultatet i Sverige 38, och i Danmark 30, vilket vi är väldigt stolta över! Vi är också certifierat Karriärföretag 2017.