Servicechef till Nordomatic

Servicechef till Nordomatic

Är du en kommunikativ ledare som vill arbeta på Nordens största automationsbolag där tekniken ligger i framkant?

Har du ett intresse för SaaS tjänster?

Då kan tjänsten hos Nordomatic vara någonting för dig! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Leveranschef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på 'Smart Buildings’ och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c: a 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 800 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge. I Sverige finns kontor på 8 platser i landet. Nordomatic huvudkontor ligger i Stockholm/Globen. Nordomatic arbetar kontinuerligt med mål att vara en bra arbetsgivare och skickar frekvent ut medarbetarundersökningar, vars svar de arbetar aktivt med i ENPS (Employee Net Promotor Score). Sedan 2017 är Nordomatic ett certifierat Karriärföretag.

Läs mer om Nordomatic på www.nordomatic.se

Dina arbetsuppgifter

Som Servicechef kommer du dels att arbeta operativt. Det innebär att du också är ansvarig för en del serviceuppdrag mot kund och arbetar aktivt med generering av leads omfattande Serviceavtal och SaaS tjänster.

Du kommer också att stödja och leda personalen i din eftermarknadsgrupp genom att:
 • Planera och prioritera teamets löpande arbete
 • Planera sina uppdrag via Nordomatic affärssystem “Mobigo” och kalender ihop med service ledaren eller teamet
 • Ha löpande kontroll genom månadsavstämningar att gruppens serviceuppdrag blir fakturerade i tid.
 • Hålla i operationella möten
 • Säkerställa information till och från gruppen
 • Förbereda och hålla i utvecklingssamtal
 • Lönesättning samt hålla i lönesamtal
 • Avisera rekrytering
 • Ingå i ledningsgruppen för Service, AO Stockholm
Teamet kommer att bestå av 8 - 10 medarbetare och ett av de första uppdragen kommer att bli att rekrytera personal för att komplettera teamet.

Arbetet innebär dagligen mycket interaktion och kommunikation med ditt team, kunder och andra avdelningar inom Nordomatic.

Nordomatic kommer i allt högre utsträckning vara uppkopplade via molnet mot kunders anläggningar. Det innebär att arbetssättet för Service kommer att ändras mycket över tid då mycket felsökning och kundkontakt kommer att ske via fjärruppkoppling.

En viktig en viktig uppgift för Servicechefen är att lägga strategi och jobba fram nya arbetssätt för teamet som ska matcha framtidens behov.

Din profil

Skallkrav:
 • Du har tidigare arbetat som chef eller arbetsledare inom Service inom fastighetsautomat där du haft personalansvar
 • B-körkort
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Du har tidigare i arbetslivet arbetat som automationstekniker/automationsingenjör och jobbat med service eller med driftsättning.
För att lyckas i rollen som Servicechef ser vi att du har god förmåga att skapa förtroende och engagemang. Du är serviceinriktad med hög social kompetens. Då Nordomatic befinner sig i en expansiv fas är det viktigt att du har ett gott affärsmannaskap och har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och tydlig i ditt ledarskap och delegering är en självklarhet i ditt ledarskap.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Globen

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup. Alla ansökningar ska inkomma via webben med CV och personligt brev. Vi behandlar alla ansökningar löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se