Nordlo Stockholm Liljeholmen söker Nätverkstekniker

Nordlo Stockholm Liljeholmen söker Nätverkstekniker

Är du ambitiös och vill jobba på ett företag som lyfter sina anställda för att göra allt för lyckas med sin roll? Vill du vill följa med på vår resa mot att bli nordiska ledare? Vill du driva affärer och kunder framåt i ett högt tempo? Då har vi jobbet för dig.

Vi söker en Nätverkstekniker med fokus på drift och förvaltning!

För oss är kunderna alltid nummer ett och genom ditt arbete bidrar du starkt till ökad kundnöjdhet genom att säkerställa stabilitet, tillgänglighet och säkerhet på kommunikationstjänster.

I rollen som Nätverkstekniker kommer du:
Erbjudas att arbeta med ett brett utbud av teknik för att leverera marknadens bästa nätverkstjänster. Du kommer spela en central roll i drift och förvaltning av befintliga tjänster samt utveckling av nya.

Din vardag hos oss kommer omfatta både proaktivt och reaktivt arbete med kommunikationstjänsterna (WAN, LAN, WIFI, Firewall, VPN).
Som utvecklingsmöjlighet kommer du också att få delta i projekt från inventering till planering och utförande.

Du kommer att bli en del i ett professionellt och välfungerande team bestående av erfarna kollegor. I din roll kommer du att ha daglig kontakt och samarbete med vår konsultorganisation och kunder.

Vi erbjuder dig:
  • En stimulerande och spännande vardag tillsammans med ambitiösa och dedikerade kollegor.
  • Förmånliga anställningsvillkor och generöst friskvårdsbidrag.
  • Din kompetens och kunskap är viktig för oss, vi ger därför goda möjligheter till kompetensutveckling och certifieringsgrundande utbildningar inom ramen för ditt ansvarsområde.
Vi tror att du har nedanstående kompetens eller motsvarande praktisk erfarenhet

CCNA: Routing & Switching

Meriterande:
CCNA: Wireless, Security, Data Center

Erfarenhet inom följande varumärken:
Cisco, Allied, Ruckus, Meraki, Clavister

Minst 3 års erfarenhet av nätverk och förändringsarbete i komplexa miljöer.

För att trivas i rollen behöver du gilla att arbeta självständigt och målmedvetet. Som person tror vi att du är kvalitetsorienterad, analytisk och samtidig kreativ i ditt sätt att arbeta. Du har en nyfikenhet och en god förmåga och vilja att lära dig nya tekniska lösningar och arbetssätt.

Tillträde: Så snart som möjligt efter överenskommelse.
Placering: Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm – Liljeholmen eller Södertälje.

Kontaktperson: Baran Demir, baran.demir@nordlo.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordlo, en nordisk och lokal IT- och digitaliseringspartner, är en sammanslagning av svenska Zetup, Office IT-Partner, Dicom, Netcomp och norska IT total. Med fokus på närhet till kundens verksamhet ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. Nordlo har drygt 600 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige och Norge samt en omsättning på 1,3 miljarder SEK.