Resande servicetekniker inom elektronik

Resande servicetekniker inom elektronik

ScanPeople söker resande servicetekniker inom elektronik till Nordic Service Group

Nordic Service Groups svenska serviceteam i Stockholm söker nya kollegor! Om Du vill vara en del av ett starkt team där Din insats och kunskap värdesätts får Du gärna höra av Dig.

Din personliga utveckling och trivsel, utgör tillsammans med en attraktiv lön, grundförutsättningen för att Nordic Service Group kan skapa fler goda kundupplevelser.

Med kunden i centrum och kvalitetsservice, har Nordic Service Group blivit en mycket attraktiv och efterfrågad samarbetspartner när det gäller service av laboratorium och medicinsk utrustning. Dom är nordens största aktör inom vårt område, vilket gör att vi kan lösa flertalet uppgifter med varierande komplexitet för våra kunder. Med tanke på det, så har Du som deras nya kollega stor möjlighet till utveckling samt specialisering.

Nordic Service Group är enormt stolta över den kvalitets- och servicenivå som vårt team har byggt upp och den efterfrågan som Nordic Service Group upplever från allt fler kunder runt om i Norden. Därför vill de välkomna nya kollegor i vårt team så att vi tillsammans kan hjälpa ännu fler kunder.

VEM ÄR DU?
Som team och företag vet Nordic Service Group att deras olika kompetenser och personligheter gör dem starkare. Nordic Service Group ser möjligheter och utveckling i de olika erfarenheter som nya kollegor tar med sig. Därför önskar de oss inte bara en ny kollega utan hoppas att Du kan bidra till att Nordic Service Group blir ännu attraktivare för existerande och nya kunder samt för deras nuvarande medarbetare.

Har du några av nedan egenskaper, så är det kanske just Dig vi letar efter:
 • Empatisk och möter andra människor på rätt nivå
 • Ansvarstagande och självgående
 • Precision är en viktig egenskap. Du förstår att slutvändaren av produkten kan vara en patient på operationsbordet.
 • Tillmötesgående och nyfiken på nya saker och arbetsuppgifter
 • Optimistisk och lösningsorienterad
 • Flexibel och villig att resa runt i Sverige
KOMPETENSER
 • Erfarenhet som servicetekniker inom elektronik och mekaniska delar
 • Relevant el-teknisk utbildning / bakgrund
 • Intresse och kunskap inom fysiologi och anatomi
 • Kunskap inom mätmetoder och felsökning
 • Goda IT kunskaper och förstår hardware samt software
 • Goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt
 • Körkort är ett krav
Kraven till Nordic Service Group förändras ständigt, och för att kunna möta det deras kunder efterfrågar har de stort fokus på att utveckla och anpassa sig själva.

Det viktigaste är att Du har rätt utbildning och bakgrund så att Nordic Service Group genom praktisk träning och utbildning kan bygga vidare på dina kompetenser.

NORDIC SERVICE GROUP ERBJUDER
Ett spännande och utvecklande jobb där den ena dagen sällan är den andra lik. Din arbetsdag börjar oftast i hemmet, och Du kommer främst att åka på serviceuppdrag i och omkring Stockholm. Då vi även har kunder i andra delar av Sverige samt Danmark, Norge och Finland kommer det finnas möjlighet för reseaktivitet.

Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter som matchar Dina intressen och kompetenser.
 • Utbildning i de produkter du vill serva.
 • Företagets bil ingår.
 • Goda relationer bland Nordic Service Group som kollegor är viktigt för att vi ska förbli starka som grupp, därför träffas vi med jämna mellanrum för att dela med os av våra erfarenheter och ha det trevligt tillsammans.
 • En attraktiv lön som matchar Dina kompetenser och kvalifikationer.
APPLY FOR THE JOB
Please send your CV by e-mail to Andreas Sølling from ScanPeople at ans@scanpeople.dk
Mer info
Kontaktperson Andreas Sølling
Telefon +45 43 31 00 71
Email Mejla Andreas Sølling
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM NORDIC SERVICE GROUP

Nordic Service Group har som mål att vara det starkaste varumärket på marknaden och den partner som såväl privata och offentliga organisationer som sjukhus och laboratorier helst samarbetar med.

Våra kunder får uppleva fördelarna med att anlita marknadens mest kraftfulla serviceorganisation, med tekniker som besitter en hög grad av yrkesexpertis. Vi stärker hela tiden vårt varumärke och vårt anseende genom vår lust till ny kunskap och genom att dela med oss av vårt yrkeskunnande till andra i branschen.

Vår styrka och vårt anseende bygger på att vi gör våra kunder ännu mer effektiva. Med hjälp av vår yrkesskicklighet och kunskap kan vi ställa snabba och korrekta diagnoser över telefon eller direkt på plats. Vi finns alltid i närheten, eftersom vi har fler än tio serviceställen jämnt spridda över de fyra stora nordiska länderna.