Talent Acquisition Specialist till Nordic Retail Group

Talent Acquisition Specialist till Nordic Retail Group

Nordic Retail Group letar efter en Talent Acquisition Specialist som vill utforma och utveckla rekryteringsprocesser och arbeta med on/offboarding och hur NRG arbetar kvalitativt och utvecklande med konsulterna. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i minst 6 månader med möjlighet till övertag. Önskad start så snart som möjligt med förståelse för eventuell uppsägningstid. Tjänsten är placerad på deras huvudkontor i Stockholm, på Linnégatan 9, med möjlighet till flexibelt arbete på kontoret och digitalt hemifrån.

Om rollen
Rollen som Talent Acquisition Specialist på NRG ser vi att du kommer att utforma flertalet av våra processer som rör vår externa personal som arbetar som konsulter hos våra kunder. Du har många kontaktytor både internt hos oss på NRG och externt med våra kunder vilket gör jobbet både omväxlande och varierande, således behövs det en riktig spindel i nätet. I rollen kommer du även att ansvara för att driva rekryteringsprocesserna inom Retail och sälj. NRG tror mycket på teamwork och något som präglar kulturen inom organisation och det tillämpas även i denna roll genom nära kontakt med befintliga konsulter, Kundansvariga och andra i rekryteringsteamet som alla strävar mot samma mål. Det finns även möjlighet att utvecklas i rollen och arbeta bredare inom TA.

Du rapporterar till Head of Staffing and Recruitment.

Om dig
Du är kommunikativ och har en professionell framtoning och du gillar att bygga relationer. Du har en akademisk examen inom HR eller motsvarande och har möjligtvis arbetat i en administrativ/koordinerande roll inom HR eller TA tidigare. Som person beskrivs du ofta som glad, utåtriktad och social. Du sätter stort värde på mänskliga relationer och har lätt att röra dig i olika professionella sammanhang. Du känner ett stort ansvar för ditt arbete och vill gärna se andra utvecklas genom dig och din kompetens som du pedagogiskt delar med dig av. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift, kan du även finska, norska eller danska är det meriterande då vi är ett nordiskt bolag med internationella kunder.

För att lyckas i rollen tror vi att du gärna vill vara organisationen behjälplig med din expertis och vi ser gärna att du kan ta enklare förhandlingar. Viktigt att poängtera är att vi på NRG alltid arbetar tillsammans och hjälper varandra att uppnå bästa möjliga resultat. Av dina kollegor och vänner beskrivs du ofta med ord likt initiativtagande, lösningsfokuserad, strukturerad, positiv och ansvarsfull. Du bygger snabbt positiva och förtroendeingivande relationer.

Om Nordic Retail Group
På NRG jobbar vi för att ta retail till nästa nivå. Detta genom fokus på människorna som gör skillnad, innovation, kreativ bredd och modet att prova våra idéer. I mer än 20 år har NRG tagit fram strategier och verkställt dem tillsammans med våra kunder. Bland våra kunder finns flera starka varumärken, som bland annat Asics, Comviq, Microsoft, Dyson och många flera härliga varumärken. I övrigt är kylskåpet välfyllt med alltid bra frukost!

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martin.kolga@wise.se) och Abdullah Uzunel (abdullah.uzunel@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, Löner & Förmåner, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.