Svensktalande Account Manager till internationellt e-handelsföretag i Stockholm!

Svensktalande Account Manager till internationellt e-handelsföretag i Stockholm!

Har du ett intresse för sälj och önskar en utmanande position där du får chans att bli med på en spännande rese med en av branschens största företag inom profilprodukter? Vi söker en svensktalande Account Manager som är hungrig efter nya utmaningar. Vill du bli en del av det största e-handelsföretaget för profilprodukter i Norden? Är du van vid att arbeta med komplex försäljning och har en stark motivation för relationsbyggande och försäljning? Då är du den vi letar efter!

Tjänsten

Som Account Manager för den Svenska marknaden arbetar du med den kommersiella sidan av Axon Profil. Detta innebär att du ansvarar för dina egna kunders konton på den Svenska marknaden. Du kommer också att ansvara för att utveckla samarbetet med befintliga kunder genom att alltid erbjuda den bästa servicen. Tjänsten fokuserar på försäljning som kräver en stark förmåga att överträffa kundernas förväntningar. Du kommer att arbeta kreativt med olika frågor och ha ett stort ansvar. Som kontochef på Axon Profil har du en nyckelroll i företaget och vår kund vill att du ska växa! Du har det övergripande ansvaret för dina resultat med ett väl utvecklat bonussystem.

Arbetsuppgifter
 • Du har en integrerad roll i säljorganisationen genom att bygga långsiktiga relationer med sina Svenska kunder och leverantörer
 • Sälj kunder olika erbjudanden, digitala skisser och andra försäljningsåtgärder
 • Kontakta kunder under hela försäljningsprocessen
 • Ha en löpande dialog med sina leverantörer i Sverige och utomlands
 • Var ansvarig för kvartalsförsäljningen i Sverige
Vem är du?
 • Du är kundfokuserad och har en serviceinriktad strategi. Hög kvalitet på tjänsten är avgörande för våra kunder.
 • Du har en stark och utgående personlighet med förmågan att driva kunden till det bästa försäljningsalternativet
 • Du är väl bekant med moderna försäljningsmetoder inom digital försäljning
 • Du har ett sofistikerat Svenskt språk både i tal och skrift
Vad vår klient erbjuder
 • En spännande utvecklingsposition som ger eget ansvar i ett ungt och snabbt växande e-handelsföretag.
 • En dynamisk arbetsplats med unga och hungriga kollegor. Vår klients arbetsmiljö är snabb och entreprenörskap ligger i kulturen.
 • Nya fantastiska kontor! Deras kontor ligger i en sammarbetsmiljö i centrala Stockholm.
 • Ett bonussystem ovanpå din fasta lön. När verksamheten växer är möjligheten att växa med vår kund enorm för alla med rätt ambition, kunskap och vilja.
 • Fredagsfrukost, hälsobidrag, pensionssystem och många fler förmåner.
Annan information
 • Start: Omgående
 • Plats: Stockholm
 • Upplärning: Stockholm - intensiv upplärning med din direkta chef
 • Arbetstider: Måndag - fredag
Om arbetsgivaren Axon Profil

Genom teknik och innovation har vår kund sedan 2006 hjälpt företag att handla profilprodukter snabbt, säkert och enkelt. Axon Profil är ett internationellt e-handelsföretag som använder teknik och innovation för att underlätta företagsinköp när man köper profilprodukter. Axon Profil erbjuder marknaden kanske det största utbudet av profilprodukter och från sitt huvudkontor i Stockholm säljer de redan i sju europeiska länder. Axon Profil är inte bara det ledande profilföretaget på internet utan också det ledande sällskapet inom hela branschen.

Varför jobba i Stockholm?

Att arbeta i Stockholm kan vara en fantastisk upplevelse! Huvudstaden erbjuder konst, nattliv, historia och inte minst shopping! Stockholm är en av Skandinaviens mest besökta städer och upplevs som mycket vacker. Staden erbjuder ett hav av jobbmöjligheter både för internationella människor från andra länder och människor från Skandinavien. Det är helt enkelt en mångkulturell stad för mångfald. Tycker du om en hektisk dag där du får både en påse och en väska? Då kanske Stockholm är möjligheten för dig!

Nordic Jobs Worldwide

Vi är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag, som specialiserar oss på att sammanföra kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag över hela världen. Nordic Jobs Worldwide är Nordens största rekryteringsfirma och vi matchar det mest spännande jobben med nordisk talang. Dom sista 2 åren har vi hjälpt över 1000 kandidater från Norden att få sitt drömjobb med våra partners i över 28 olika länder.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordicjobsworldwide.com/
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Jobs Worldwide are helping Nordic speaking candidates to find jobs abroad. Our ambition is to match the most exciting jobs around the world with candidates from the Nordic region.

With our own job portal www.nordicjobsworldwide.com and head quarter in Norway with hubs in Sweden, Denmark and UK, we can challenge the international recruiting market. With employees from Sweden, Norway and UK we have the best knowledge how to find the right candidates in every local market. We have over 30 years of experience together in the industry and a very big network.

Find your dream job - tomorrow is a new day!