Jobba För Innovativt Svenskgrundat Bilföretag I Maastricht, Nederländerna!

Jobba För Innovativt Svenskgrundat Bilföretag I Maastricht, Nederländerna!

Har du en passion för bil/fordonsindustrin? Är du en superstjärna för kundsupport med ett personligt förhållningssätt? Är du redo att börja din karriär på ett kommande bilföretag som formar framtiden och växer snabbt? Då har vi rätt möjlighet för dig!

Vår partner är på uppdrag att förändra rörligheten för alltid. Vi är en generation som längtar efter problemfria alternativ som är flexibla, enkla och hållbara. I deras företag ligger djärvhet i deras DNA, och de utmanar ständigt sig själva att ge sina kunder fullständig frihet att flytta när och var de vill. De grundades 2016 i Göteborg och har vuxit i snabb takt sedan dess. De har filialer i Nederländerna, Belgien, Tyskland och Sverige.

De har stor framgång och de byter marknad genom att använda direkt-till-konsument-försäljningsmodellen, i motsats till den traditionella återförsäljarmodellen. Detta innebär att göra upplevelsen av att ha en bil problemfri genom att ta över den administrativa delen av att äga en bil. De ger dig en bil, tar hand om försäkringen för bilen, underhållet etc.

De flesta av kunderna har ett månadsbaserat medlemskap som också gör det möjligt för dem att få mer frihet om deras ekonomiska situation förändras och de inte längre är i stånd att finansiera medlemskapet då kan de avbryta det. Detta möjliggör fullständig flexibilitet som är idealisk, särskilt under dessa osäkra tider.

De beskriver sig själva som följer "Detta är inte ett konventionellt bilföretag. Vi är ett nytt globalt varumärke som fokuserar på behovet av den uppkopplade generationen, hållbarhet och en problemfri kundupplevelse."

Jobbet

Deras europeiska engagemangscenter i Maastricht öppnades i april 2020. Deras första omgång superstjärnor har redan byggt grunden för banbrytande kundservice, men nu vill de växa. För dem handlar det om att tänka utanför boxen och skapa "wow" upplevelser för sina medlemmar. Viktigast? Ett personligt förhållningssätt är nyckeln. Inga robotar!

Din huvudsakliga superkraft erbjuder extremt bra kundservice via olika kommunikationskanaler. Du befinner dig i frontlinjen för deras företag som hanterar olika kundfrågor som nämns nedan. Vi söker högkvalitativa varumärkesambassadörer!

En glimt av uppgifterna:
 • Hantera alla inkommande kundfrågor kring vårt mobilitetskoncept, produkter, erbjudanden etc.
 • Säljer vår jävla bra bil och cool utrustning
 • Interagera med kunder på olika sociala medieplattformar
 • Support vid evenemangsregistrering för våra klubbar
 • Erbjuder grundläggande teknisk kundsupport (Du behöver inte vara för tekniskt kunnig, vi lär dig. Även om det kan vara praktiskt att vara datorexpert!)
 • Och några andra roliga uppgifter när de kommer upp (okej, kanske mer än några... men det är det roliga med ett växande företag!)
Arbetstid 08:00-17:00 (måndag-fredag), 12:00-21:00 (måndag-fredag), 12:00-21:00 (måndag-fredag) eller 10:00-19:00 (måndag-onsdag) och 9:00-17:30 (lördag-söndag) här skulle du vara ledig på torsdag och fredag. Dessa skift roterar.

Denna position erbjuder ett hybridalternativ att arbeta 50% hemifrån och 50% från kontoret.

Deras framtida teamkollega borde ha
 • Minst två års erfarenhet av att arbeta som kundtjänstagent eller liknande jobb
 • Ett BRA service (och försäljning!) tankesätt
 • En utbildning på gymnasienivå eller högre
 • Bra datorkunskaper
 • Du har en (nästan)infödd svensk (C1/C2) talare
 • Ett utmärkt kommando av det engelska språket
 • Pingis färdigheter uppskattas men inte obligatoriska
 • Bor i/omkring Maastricht eller är villig att flytta till området
 • De som kan börja tidigare kommer att prioriteras, och vårt tidigaste startdatum är den 1 november.
 • *Alla sökande måste inneha ett EU-pass eller ett giltigt arbetstillstånd för Nederländerna
Förmånerna och fördelarna med det här jobbet

Visst, de har alla grunderna på plats som pension och försäkringar samt friskvårdsbidrag etc. Men det är inte därför du väljer dem... Du vill arbeta med dem eftersom du kommer att:
 • Bli en del av ett globalt och mångsidigt team, med lagkamrater från över 26 länder och en 50/50 könsfördelning
 • Bli en del av en rolig arbetskultur med hög laganda. Folk gillar verkligen sina lag och kommer bra överens med sina lagkamrater. Det finns en löparklubb om du gillar sånt, Mario Kart-turneringar, lunchdanser, efter jobbet träffas etc.
 • Var med och skapa något nytt som aldrig har gjorts tidigare. Tempot är högt och det är aldrig tråkigt!
 • Få det bästa av två världar: en uppstartsatmosfär med stöd av en etablerad organisation
 • Gör skillnad. Vi är ett magert team med en platt hierarki, så varje bidrag har en direkt inverkan
 • Deras är ett omplaceringspaket för alla intresserade som kommer från utlandet, du får en klumpsumma på 3000 € betalas ut som en klumpsumma för att täcka alla dina kostnader
Vår partner är inte i strikt hierarki, men de gillar samarbete, kreativitet och människor som utmanar normer. De har odlat en kultur av personlig utveckling och rolltillväxt. Om du är en originell tänkare som värdesätter att vara öppen, personlig och utmanande, passar du in direkt. I allmänhet, De tror att fantasi är lika viktigt som expertis, och instinkt kan vara lika värdefullt som erfarenhet!

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide är ett
professionellt nordiskt rekryteringsföretag fokuserat på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.

Nordic Jobs Worldwide är störst i Norden på språkrekrytering, med kontor i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta och Lissabon. Vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger i hela världen. Vi har hjälpt över 3000 personer att hitta sitt drömjobb med våra 300+ partners i över
30 olika länder.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordicjobsworldwide.com/
Sista ansökningsdag 17 sept 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Jobs Worldwide are helping Nordic speaking candidates to find jobs abroad. Our ambition is to match the most exciting jobs around the world with candidates from the Nordic region.

With our own job portal www.nordicjobsworldwide.com and head quarter in Norway with hubs in Sweden, Denmark and UK, we can challenge the international recruiting market. With employees from Sweden, Norway and UK we have the best knowledge how to find the right candidates in every local market. We have over 30 years of experience together in the industry and a very big network.

Find your dream job - tomorrow is a new day!