Nordic House är ett familjeägt entreprenadföretag med inriktning på fönster och fasader. Vi har över 30 års erfarenhet av att energi-och bullerisolera fönster, fasader och balkonger. Huvudsakliga arbeten är fönsterbyten, balkonginglasning och uppförande av lokala för bullerskydd. Vårt kontor och verkstad finns i Vallentuna och vi arbetar hos kunder över hela landet. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och ISO 45001 Vi har kollektivavtal.

Arbetsbeskrivning
Arbetsledarskapet innebär att du projektleder, deltar vid framtagandet av tidsplaner, utför arbetsberedningar, leder och fördelar det löpande arbetet. Du följer upp och samlar in dokumentation under och efter genomförda montage. En huvuduppgift är att dagligen följa upp att teamen håller tidsplanerna. Du ser också till så dokumentationen i de olika projekten kontinuerligt vidarebefordras i föreskriven form till projektchefen. Du kommer också att ha ett personalansvar.

Våra krav på dig
Du ska kunna kommunicera med fastighetsägare, projektledare och kunder och ska därför kunna svenska flytande i tal och skrift.

Du ska vara behjälplig vid inmätningar av material, problemlösa och tidsplanera olika moment och ska därför ha verifierade byggnadstekniska kunskaper.

Du kommer att dagligen arbeta med tidsplaner, kvalitetsdokument, uppföljningar och övrig dokumentation och ska därför ha erfarenhet av att arbeta i Excel och Word.

Som arbetsledare ska du leda dina team till god kvalitet med hög produktivitet på överenskomna tider och ska därför ha väl utvecklat ordningssinne, hög arbetsmoral och utvecklad planeringsförmåga.

Du ska när det behövs kunna hoppa in i samtliga arbetsmoment för att hjälpa till eller utbilda.

Du måste ha minst B-körkort.

Vi arbetar över hela landet så du måste ha möjlighet att kunna resa i perioder.

Din Profil
Som person drivs du av att få kunden nöjd vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. För att lyckas i rollen krävs också att du kan planera och samordna arbeten. Du har förmåga att arbeta både självständigt och vara en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med kunder, kollegor och underleverantörer.

Vi söker dig som är drivande och trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. Du har god kommunikationsförmåga, är resultatorienterad, gillar utmaningar och att effektivisera arbetet.

Då du genom arbetet har kontakt och samarbetar med många olika människor ställs krav på prestigelöshet och social förmåga.

Meriterande är flerspråkighet, C-körkort, hantverksutbildning, erfarenhet som t.ex. plåtslagare, elektriker eller målare.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev! ansokan@nordic-house.se
Vi undanber oss all kontakt från rekryteringsfirmor och bemanningsföretag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (48 dagar kvar)