Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Är du redovisningsekonom och intresserad av att arbeta inom finans? Vi erbjuder dig en spännande roll med varierande arbetsuppgifter där du ges möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ekonomi!

ARBETSBESKRIVNING
I rollen som redovisningsekonom på NGM är du en integrerad del av ett team bestående av två andra personer. Ditt huvudsakliga arbetsområde är att arbeta med leverantörsreskontra.

I rollen ingår även bokslutsarbete, löpande bokföring, avstämningar, rapportering och analys. Samtliga avdelningar på NGM arbetar nära tillsammans och ditt arbete kan därför inkludera att supportera diverse "ad hoc"-förfrågningar från övriga kollegor. Jobbet innebär till stor del frihet under ansvar där du ges möjligheter att komma med egna idéer och initiativ.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har:
  • En eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i Excel
  • Goda muntliga och skriftliga språkkunskaper i svenska och engelska
Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer. Du arbetar självständigt och strukturerat med att prioritera arbetsuppgifter och att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.
Därtill har du god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Utöver det arbete som görs i Visma arbetar vi mycket i Excel. Vi ser därför att du har tidigare erfarenhet av Excel men framförallt intresse av att lära dig mer. Du kommer att arbeta med hjälpsamma och kompetenta kollegor i en dynamisk miljö med goda möjligheter att utvecklas både som person och i din profession.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Lön: Enligt överenskommelse

Plats: Centrala Stockholm (T-Centralen)

Upplysning: Vid ytterligare frågor vänligen kontakta hr@ngm.se

Välkommen med din ansökan idag!

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsleverantörer!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om arbetsgivaren
Nordic Growth Market (NGM) är en auktoriserad börs med tillstånd från svenska Finansinspektionen. Vi är ett helägt dotterbolag till tyska Boerse Stuttgart, en börs som liksom NGM alltid sätter privata investerares intressen främst. Vi tror på transparens och likabehandling och använder modern teknik för att reducera byråkrati och onödiga kostnader.

Förutsättningen för en effektiv handel är ett driftsäkert, flexibelt och stabilt handelssystem.Det erbjuder vi givetvis också.

Handelssystemet Elasticia används på marknader vi driver själva samt av externa kunder som exempelvis svenska Spotlight Stock Market och schweiziska BX Swiss.
Vid ingången av 2018 kan fler än 10 000 värdepapper handlas på NGMs marknader i

Sverige, Danmark, Finland och Norge. Vår ambition är att fortsätta utveckla den mest effektiva och kundvänliga börsen i Norden tillsammans med våra kunder.